11 Temmuz 2011 Pazartesi

Nerelerdeyim?

Bu aralar blog ile ilgilenmeyi iyice bıraktım, biraz yazdanmıdır nedir içimden birşey yazmak gelmiyor.  Kendi çapımda evin içinde dönüp duruyorum. Misafirlerim gitti ama haftaya yine misafirim var, insanın ablası misafir olunca gerçi onu misafirden saymıyor ev halkından biri, sanki hiç gitmemiş gibi...

Bu aralar birde  işe girmeyi düşünüyorum görüşmeye gittim sonuç olumlu gibi ama ben hala karar veremedim. İlk önce kızımı bırakacak birilerini bulmam lazım, sonra bitmesi gereken işlerimi toparlamam lazım.

Tekirdağ/ Şarköy'deki evi kiraya veriyoruz, mutfak dolaplarının değişmesi lazım onun için birkaç günümü de orada geçireceğim, sanırım işlerin başında olursam daha çabuk toparlarım.

Bu arada  http://www.turkhaberler.net/yazarlar.html yazmaya başladım en genci ve en acemi yazarı benim. Yazar dediğime bakmayın aklıma estiğini yazamıyoum maalesef, düşüncelerimi kırpıp kırpıp yazıyorum böyle olunca da ilkokul çocuğunun makalesine benziyor yazdıklarım. Ertesi gün ne kadar basit yazdığımın farkındayım ama düşündüğümü şak diye yazmakta olmuyor işte :( Şimdilik öğrenme ve kendimi geliştirme aşamasındayım. Haftada bir yazı gönderiyorum, ortama hakim olamadım daha, burada canımın istediğini yazarken oraya yazı gönderecek olduğum zaman dut yemiş bülbüle dönüyorum sanki. Kendimi anasınıfına yeni başlamış gibi hissediyorum.

Umarım herkes iyidir, güzel bir yaz geçirin...

4 Temmuz 2011 Pazartesi

Çekiliş Sonucu

Çekilişi yaptım 5 numaralı yorumun sahibi Moda Kesh kazanan izleyicim kendisini tebrik ediyorum. 
Hediyelerini güle güle kullansın... 
Müsait olduğum en kısa sürede hediyesini göndermek istiyorum.

Kendimden bir not: Bu aralar bloğumla pek ilgilenemiyorum misafirlerimiz var. Birde internet gazetesinde ufak bir köşem var sadece oraya yazı gönderebilecek kadar kendime vakit ayırabiliyorum. Yorumlarda yaptığım dikiş işleride sorulmuş ama şuan makinam bozuk olduğu için dikiş işleri de askıya alındı. Yani kısaca tatil yapıyorum.