24 Mart 2012 Cumartesi

Birileri Anlatsın'dan Hediye Çekilişi

Evet... Ne zamandır yapmak istediğim çekilişimi en sonunda başlatıyorum... Sizlere için çam sakızı çoban armağanı birkaç şey seçtim, umarım beğenirsiniz...

Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok... 
Hediyelerin hepsi tek bir kişiye gönderilecek.

Hediyeler:
Kendi el emeğim olan sizlere hediye edeceğimi söylediğim yukarıda ki çanta içi düzenleyici... İçene ne kadar çok eşya aldığını görmek için buraya bakabilirsiniz. 

Avondan 5.li küpe seti

Saç tokası ve ametist taşlı kolye (Taş gerçektir.)

 
Avondan fondöten ve aplikatörlü far fırçası. Açık olanlar benim kullandıklarım poşetinde belli olmuyor diye şeklini görebilmeniz için yanına örnek olarak koydum. Kapalı pakettekiler size gönderilecek olanlar.

 Avondan çift taraflı tarak

 Avon, flormar ve golden rose oje

Pembe ve mavi makyaj süngeri

Çekilişe katılmak için: 
İzleyicim olmanız ve bloğunuzda çekiliş linkimi ilk fotoğraf ile birlikte yayınlamanız gerekiyor. 

Zorunlu değil ama:
Facebokta paylaşırsanız +1 çekiliş hakkı
Twitterda paylaşırsanız +1 çekiliş hakkı kazanıyorsunuz. 

Bu hakları kazanmak için yayınladığınız linkleri yorumda belirtiniz. Yayınlanan linkleri "herkese açık" olarak yayınlarsanız kontrol sırasında problem yaşamamış oluruz. Bloğu olmayıpta sosyal paylaşım sitelerinde paylaşanlar lütfen isim ve mail bıraksınlar ki, geri dönüş sağlayabileyim.

Çekiliş 10 Nisan.da son buluyor. Kargo ücreti bana ait...
Herkese bol şans diliyorum.

21 Mart 2012 Çarşamba

Pure&Natural serisiyle ellere sağlık...

NIVEA doğallık ve güzelliği şimdi de eller için buluşturuyor. NIVEA’nın %95 doğal içerikli “Pure&Natural” serisine, el kremi ekleniyor. NIVEA Pure&Natural El Kremi, zengin bir E vitamini kaynağı ve güçlü bir antioksidan olan organik Argan yağ içeriyor. Argan yağı cildi çevresel faktörler ve stresin tetiklediği serbest radikallere karşı koruyor. Paraben, silikon ve yapay renklendirici içermeyen krem, doğal bir koruma bariyeri oluşturarak hassas cildi yumuşatıyor ve ellere ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor.
Doğaya teşekkür...
NIVEA, doğanın gücünden ilham alarak ürettiği Pure&Natural serisi için oluşturulan hatıra ormanıyla, doğaya teşekkür etti. Ziyaretçiler NIVEA’nın web sitesinde bulunan Pure&Natural ağacına kendi yapraklarını ekleyerek etkinliğe katıldılar. 5.000 fidanın dikildiği etkinlik kapsamında, Pure&Natural Ağacı’na eklenen yapraklar, doğaya nefes verecek bir ormana dönüştü.
NIVEA Pure&Natural El Kremi: 9,08 TL

...Basın Bülteni...

16 Mart 2012 Cuma

BLOGLAR TÜRK HABERLER'DE


NOT: Türkhaberler'de ki  teknik sorun yüzünden köşe yazarlarının bazı yazıları kurtarılamamıştır. Benim yazıma gönderilen bütün yorumlar ve blog linkleri de haliyle yazı ile birlikte kurtarılamadı. Sorun benden kaynaklı değil ama yine de bloglarının linklerini bırakanlardan özür dilerim, hepsi kaybolmuş. Aynı yazım tekrar yayında...

Blogların önemi her geçen gün artıyor.
 Bizim de sosyal hayatın nabzını tutan ve karşılık beklemeden paylaşımlarını yapan bloglara bir haberimiz var.

Her hafta bir bloğu Türk Haberler'e konuk olarak alıyoruz. 

Böylece bloğunuzu ve paylaşımlarınızı daha geniş kitlelere ulaştırabilecek, bloğunuz da hak ettiği yere gelmiş olacak.

Eğer sizde yeni bloglarla tanışmak ve bloğunuzu tanıtmak istiyorsanız, burada ki köşe yazımın altına bloğunuzun hangi konulardan oluştuğunu kısaca anlatıp linkinizi bırakırsanız sizlere daha kolay ulaşabilirim.

15 Mart 2012 Perşembe

Sıradışı Ev Aksesuarlarının Adresi Bonvagon 25 TL Kazandırıyor!

Henüz tanışmamışlar için belirtelim. Bonvagon, “gezer, seçer, getirir!” mottosuyla geçtiğimiz Eylül ayında yola çıkmış ve kısa sürede popüler hale gelmiş bir alışveriş kulübü.

Her gün sıradışı tasarım ürünler, özenle seçilmiş markalar ve ilginç aktiviteleri %70’e varan fiyatlarla üyelerine getiren site, dekorasyon alanında da tarzını koruyor ve alışılmışın dışında ürünler sunuyor. Londra’nın renkli yastıklarıyla bilinen welovecushions, dünyaca ünlü Habitat, Alessi, lüks dekorasyonun ismi Haremlique gibi birçok marka Bonvagon’un dekorasyon pörtföyünde.





Türk tasarımcıları buluşturdu.


Bonvagon’u heyecanla takip etmemizin bir diğer sebebi de tematik kampanyaları. Bu hafta Sıra dışı Tasarımcılar, Konuşan Tasarımlar isimli kampanyasıyla Türkiye’den seçtiği 27 tasarımcıyı, en orijinal ürünleri ile birlikte tasarım tutkunlarının karşısına çıkarıyor. Aida Pekin, Karaca Erdem, Dani Benreytan, Itır Saran’ın da içlerinde bulunduğu tasarımcıların eşi görülmemiş tasarımları sadece bir kaç tık ile ulaşılabilir hale getiriyor. Gelecek aylarda bizi bekleyen sürprizlerden ilk önce haberdar olmak için merakla Bonvagon’u takip ediyoruz. www.bonvagon.com’a hala üye olmadıysanız, acele edin deriz. Çünkü Mart ayı boyunca Bonvagon'a davet ettiğiniz her arkadaşınız sayesinde hem siz hem de arkadaşınız 25TL kazanıyor!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

12 Mart 2012 Pazartesi

Buharika

Geçen sene buharika alsam mı diye size danışıp yorumlarınızı istemiştim. Bazıları çok kullanışlı derken bazıları hiç bir işe yaramadığını söylemişti. Ben gelen maille cevap veriyorum ama birde buradan yazmak istedim.

** Öncelikle sadece buhar püskürttüğü için çıkan suyu siz almak zorunda kalıyorsunuz. Diyelim ocağınızı temizliyorsunuz çıkan buhar metalle temas edince soğuk olduğundan suya dönüyor bu da yüzünüze yada üstünüze suyun sıçramasına neden oluyor.Elinizde bir bez devamlı akan yeri silmek zorundasınız.

** Derz aralarını güzel temizliyor ama temizlemekle de kalmıyor zayıf olanları yerinden çıkarıyor.

** Duvarlardaki el izini bile temizliyor.

** Halıyı temizlemeye kaltığınız zaman yine bir temizlik göremiyorsunuz, size kalan sadece ıslak bir halı oluyor.

** Su haznesi küçük olduğu için 30 dk. içinde su bitiyor, kapağını açmak için soğumasını bekliyorsunuz bu sürede 20 dk kadar oluyor, işiniz yarım kalmış oluyor.

** Camları barını düşürerek siliyorum, o da iyi ama plastik  çerçeveleri güzel temizlemiyor.

** Yerleri güzel temizliyor. (Benim için sadece bu yönü kullanışlı.)

Kısacası ben memnun kalmadım.Benim için gereksiz icatlardan biri. Şimdi kutusu ile birlikte gardrobun bir köşesinde öylece duruyor.

Daha önceki konuya gelen yorumları okumak için buraya bakabilirsiniz. 

Daha önce kullandıysanız memnun kaldığınız ya da kalmadığınız yönlerini yorum olarak belirtirseniz alacak olanlara fikir vermiş olursunuz.

6 Mart 2012 Salı

Kinetix comford artık gezgo.com 'da

Her ayak tipini sarabilen aerodynamic tasarımı ile dünyanın en rahat ayakkabısı olarak bilinen ayakkabı modeli Kinetix comford artık gezgo.com 'da !


40 numaradan 45 numaraya kadar olan ayakkabı hem ergonomik, hem şık, hemde oldukça rahat !
3 renk çeşidi ile stoklarımıza girmiş bulunmaktadır.
http://www.gezgo.com/urun/1788/6906/amado-mer-spor

5 Mart 2012 Pazartesi

Leopar Desenli Yelek

Leopar desenini aslında çok sevmiyorum, bu desenden hiç kıyafetim yok. Ama kızıma daha önce  burada diktiğim yeleğin kalıbını kullanarak bu yeleği diktim. Tabi boyu şimdi uzadığı için kalıbın boy ölçüsünü uzattım.İç astarını kadifeden diktim, önünü kolay kapatmak içinde fermuar diktim.

Yumuşacık oldu, şimdi bu yeleği severek giyiyor. Hatta okula hergün bu yelekle gitmek istiyor. Benim kız kokoşlukta annesini geçecek sanırım :))