29 Haziran 2013 Cumartesi

Baykuşlu Yastık Dikimi (Video)

Baykuş şeklindeki yastıkları çok seviyorum, daha önce bende deneme yapmıştım, burada ve şurada görebilirsiniz. Şablonu kendi kafama göre çıkarıp dikmiştim. Yapılışını merak edenler için de videosunu ekledim...

14 Haziran 2013 Cuma

Online Alışverişin Yeni Adı "Mizu.com"

Sizlere yeni bir site tanıtmak istiyorum, mizu.com.

Ücretsiz kargo, kapıda ödeme, ve kampanya süresini beklemeden hemen ürün sipariş edebilme gibi özellikleriyle öne çıkan bir site.
Site de hemen hemen bütün ürünlerde indirim var diyebilirim.

Ben giderim kokum kalır diyorsanız, sitede dünyaca ünlü sevdiğiniz parfüm markalarını bulabilirsiniz.Bayan parfümleri, erkek parfümleri hatta çocuklar için bile çok güzel parfümler var. Bana sadece parfüm yetmez derseniz parfüm setlerini incelemenizde fayda var.


Bayanların vazgeçilmez aksesuarı takılar... 
Çeşit çeşit her zevke hitap eden takı modellerini burada bulabilirsiniz. Kişiye özel tasarımlar da yaptırabiliyorsunuz. Mesala isim yazan küpe benim çok hoşuma gitti. Daha önce kendi adımın yazdığı bir yüzük yaptırmıştım, küpe neden olmasın =)


Çirkin kadın yoktur,güzelliğinize güzellik katmak için sevdiğiniz makyaj malzemelerini indirimli fiyatlarıyla satın alabilirsiniz.



Yaz geldi hava sıcaklıkları iyice artmaya başladı dışarı çıkarken güneş gözlüğü takmayı ve güneş kremlerini sürmeyi unutmayın. Çeşitli marka ve modelleriyle bay, bayan ve çocuk gözlüklerini zevkinize göre seçebilir güneşin zararlı ışınlarından kendinizi koruyabilirsiniz.


Ve olmazsa olmazımız giyim ürünleri...
Şıklığınıza şıklık katacak elbise modelleri,  spor giyinmeyi sevenler için bayan tişörtleri ve erkek tişörtlerini uygun fiyatları ile satın alabilirsiniz.

 Saat, kişisel bakım ve iç giyim gibi kategorileri  de bulanan mizu.com  "Hergün başka bir sen" sloganı ile sizi hesaplı alışverişe bekliyor.

10 Haziran 2013 Pazartesi

Avent Göğüs Kalkanı

Araştırıp aldığım bir ürün daha...
İlk doğumum da göğüs yaraları ve sızılarılarıyla 1 ay baş etmek zorunda kaldığım için şimdi tedbir olarak bu ürünü aldım. Göğüs pedleri de kullanım için uygun ama pedler biriken süt ile birlikte göğsünüze yapışıyor bu da emzirme ile tahriş olan cildinizi daha fazla acıtıyor.

Kutunun içindekiler:
Havalandırmalı göğüs kapakları: 2 adet 
Havalandırmasız süt biriktirme kapakları: 2 adet 
Ultra yumuşak destek yastıkları: 2 adet

Toplamda 6 adet parça çıkıyor ama parçalar ikili olarak kullanılıyor. Kullanma kılavuzunda Türkçe bir açıklama yazmıyor hatta görsel olarak bile hiçbirşey yok, bu yönden açıklama yetersiz bence.

 
Yukarıda ki fotoğrafta havalandırmasız ve havalandırmalı göğüs kapaklarını görüyorsunuz.
Deliksiz olan kalkan sütü biriktirmek için kullanılıyor, delikli olan ise göğüslerinizin hava almasını sağlıyor. Özellikle göğüs ucunuzda yara varsa ve krem gibi şeyler sürüyorsanız bu kalkan göğsünüzün çamaşırınıza yapışmasını engelleyerek daha çabuk iyileşmesini ve tahriş olmamasını sağlıyor.


 Yumuşak destek yastığına kalkanları takarak kullanıyorsunuz. Göğüs ucunuz acıkta kalacak şekilde ve kenarlarındaki bombeler göğsünüze masaj yapacak şekilde tasarlanmış güzel bir ürün.

Emzirirken ister istemez tahriş olayını yaşıyorsunuz. Özellikle sezeryanlarda süt ikinci yada üçüncü gün gelmeye başladığı için göğüs daha çok tahriş oluyor. Ben bu kalkanları hastanede ikinci gün kullanmaya başladım keşke hiçbir şey yokken kullanmaya başlasaymışım benim için gerçekten kullanımı rahat bir ürün oldu. Göğüs ucu kremini sürüp bu kalkanı kullanınca göğsünüz çamaşıra yapışmadığı için rahat nefes alıyor ve iyileşme süreci daha kısa oluyor.

Hamileler için alıp kullanılacak bir ürün bence, tek eksisi dışarı çıkarken kullanım için pek uygun değil çünkü çamaşırın içinden belli oluyor.