13 Ağustos 2015 Perşembe

Melissima Güzellik Merkezi ve Sürprizi.

Sizleri Melissima Güzellik ile tanıştırmak istiyorum. Sahibi sağ tarafta ki fotoğrafta görmüş olduğunuz Elif Karakışla. Kendisi gibi güler yüzlü işinde profesyonel bir ekiple çalışıyor.

Kadın = Güzellik demek.
Güzelliğinize güzellik katacak olan ise Melissima Güzellik Merkezi. Yaptığı başarılı işleri görmek için her gün itina ile güncellediği instagram sayfasına bakabilir ve kendisine mail atarak merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Ve kendisi ile instagram üzerinden sizler için bir sürpriz hazırladık kaçırmamak için instagram üzerinden  Melissima'yı ve beni takip etmeyi unutmayın.
 




Erenköy’de hizmet veren Melissima, müşterilerine evlerinin konforunda bakım yaptırma keyfi sunuyor.

Leke tedavisi
Cilt sakması ve kırışılık
El ve ayak bakımı,
Sir ağda,
Profesyonel kaş alımı,
Kalıcı makyaj,
İpek kirpik,
Kirpik perması,
Cilt bakımı,
Epilasyon,
Masaj,
Bölgesel zayıflama,
Kavitasyon
ve LPG LIPO vücut yapılandırma hizmetleri veren Melissima’da, kahvenizin yanında ev yapımı kurabiyeler de tatmak mümkün.

Cumartesi ve Pazar da dahil olacak şekilde, haftanın hergünü 09:00 – 19:00 saatleri arasında hizmet veren Melissima’da uygulanan fiyat tarifesi için anasayfadaki alana e-mail adresinizi girebilir ya da elifkarakisla@melissima.com.tr  adresine boş bir e-mail gönderebilirsiniz.
Ayrıca dilerseniz; bu linki tıklayıp Facebook’taki gruba da üye olabilir http://www.facebook.com/groups/melissima  sadece Facebook’ta duruyurusu yapılan özel kampanyalarından siz de faydalanabilirsiniz.

Tüm örnek uygulamaları Instagram hesabından takip edebilirsiniz: http://instagram.com/melissimasuadiye