30 Mart 2011 Çarşamba

AVON'dan Anew Dudakların Görünümünü Düzgünleştirici Ruj



Katalogtaki bilgilendirme açıklaması: Dudakların genç gürünümünü korumak ve yaşlanma etkileri ile mücadele etmek için özel olarak formüle edilen ruj, ipeksi yumuşak tonları ile ön plana çıkmaktadır. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünü düzgünleştirmek için mücadele eden ruj, aynı zamanda dudaklarda hacimli bir gürünüm yaratır.15 faktörlük günüş koruması içerir.

Rujun rengi gerçekten çok güzel, kolay bir sürümü var hem yumuşacık hemde dudakların nemlenmesini sağlıyor, güneşe karşı koruması da güzel... Ama kalıcığı bakımından yetersiz. Bir fincan çay içtiniz diyelim bütün ruj fincana geçiyor ve dudaklarda çok hafif bir renk kalıyor. Dudaklarınız ince ise hacimli falan da göstermiyor.

Diğer arkadaşarım kalıcılından memnun, acaba sorun bende mi? Bu ruju kullanan arkadaşlar kalıcığı hakkında sizde yorum yaparanız sevinirim.

5 yorum:

  1. ben avon satş temsilcisi artı t.ö süyüm arkadaşım.anev in ürünlerinden genelde memnun kalırlar.bu rujda onlardan biri.çok güzeldir ama sende neden öyle oldu anlamadım.avonda uzun süre kalıcı rujlar var.onlardan denemeni tavsiye ediyorum.özellikle yazar uzun süre kalıcı diye.bir bak istersen.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. bu ruju rengini beğendiğim kullanıyordum ama gerçekten dediğin gibi su içsem bardakta kalıyor elim dudağıma deyse ruj elime sürülüyordu bende kullanmayı bıraktım

    YanıtlaSil
  3. Sevda Rujun nemlendirme ve rengi güzel ama kalıcılığı eksik. Daha önce bende temsilcilik yaptım avonun çoğu ürününü kullandım belkide bu yüzden rujdan beklentim daha yüksektir.

    Gök Ben bu ruju kullanırken ya altına fondöten sürüyorum yada farklı bir ruj ile karıştırarak rengin biraz daha fazla kalmasını sağlıyorum. Sende böyle yaparak yeniden değerlendirebilirsin belki...

    YanıtlaSil
  4. merhabaaa bu rujun rengini öğrenebilir miyim acaba? çok güzel görünüyor :) berry bloom ya da plumberry olarak tahmin ettim ama bilemedim :)

    YanıtlaSil
  5. Simyaser doğru tahmin :)) rengi berry bloom. Renk olarak çok hoş duruyor ama fazla kremsi yapısı olduğu için dudaktan çok çabuk çıkıyor.

    YanıtlaSil