24 Kasım 2011 Perşembe

Singer 160. Yıl Makinası


Singer 160. yılını kutlamak için dikiş severler adına bu makinayı üretmiş. Makina eski kara makinaların görünüme sahip ama elektronik olarak tasarlanmış.

Annelerimizin ayaklı kara makinalarını anmak ve güzel dikişler yapıp kendi modanızı yaratmak için bu makinalardan alabilirsiniz.

Bu dikiş makinası henüz satışa çıkmamış ama çok yakında satışta ve sınırlı sayıda olacakmış.
Dikiş makinasını değiştirmek isteyen yada yenilemek isteyen dikiş severlere duyurulur...
Fiyat konusunda bir bilgim yok ama şu anda satılan elektronik makinaların fiyatlarından belki biraz daha fazla olabilir diye düşünüyorum.

Yeniçarşım.com ile Evden Çıkmadan Çarşıya Çıkıyoruz!

Ekim ayından bu yana yayında olan Yeniçarşım.com, alışkın olduğumuz e-ticaret sitelerinden oldukça farklı. Site şimdiden sloganı olan “Evden çıkmadan çarşıya çık” mottosunu fazlasıyla yerine getiriyor. Çünkü şimdiden Yeniçarşım.com’da yüzlerce mağaza var ve siz dilediğiniz ürünü bu mağazalar arasından seçerek satın alabiliyorsunuz. Üstelik, internetten alışveriş yaparken en çok çekindiğimiz “güvenlik” engelini Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi ile çözmüşler.



Yeniçarşım.com’un diğer alışveriş sitelerinden önemli farkları var. Platformun en belirgin karakteristiği olan alıcı ile satıcıyı bir araya getirme stratejisi, satıcıların (mağazaların) ticari kuruluş olması gibi akıllıca bir taktikle desteklenerek, son derece başarılı bir sistem getirilmiş durumda. Yeniçarşım.com’da satış yapan her mağaza, ticari unvana sahip, fatura kesen ve dolayısıyla garantili ürün satan mağazalar. Bu sayede aynı ürünü birden fazla mağaza arasından güvenle seçerek satın alabiliyorsunuz. Herhangi bir problemde “Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi” ve Yeniçarşım’ın başarılı müşteri hizmetleri departmanı hizmetinizde.

www.yenicarsim.com'da binlerce ev dekorasyon ve bahçe ürünleri bulunuyor. Mobilyadan aydınlatmaya, bahçe ürünlerinden bitkilere kadar evinizin ihtiyacı olan dekorasyon ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz.

Ayrıca, www.facebook.com/yenicarsim ve www.twitter.com/yenicarsim adreslerinden ise Yeniçarşım’ı takip edebilir, kampanya ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

5 Kasım 2011 Cumartesi

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Son dönemde yaşanan ve hepimizi derinden yaralayan üzücü olayların geride kaldığı, birlik ve beraberlik duygularımızın artarak devam ettiği; sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram diliyorum. 

Kurban Bayramınız kutlu olsun.

1 Kasım 2011 Salı

Jel Eyeliner ve Fırçası

Eyeliner her kadına yakışıyor, göz tipi ne olursa olsun bakışlara bir anlam kazandırıyor. Öyle hergün makyaj yapan yada çok fazla makyaj ürünü kullanan biri değilim ama eyeliner benim için olmazsa olmazlarım arasınsa şu aralar.

Bu jel eyelinerin rengi tam siyah değil içinde de simler bulunuyor. (Keşke olmasaymış). Kahverengi, mavi ve siyah olmak üzere metalik renklerde 3 rengi bulunuyor. İlk denememe rağmen sürüşü kolay oldu diyebilirim.Bu eyelineri ilk defa kullandığım için fırçası içinde pek yorum yapamayacağım, ama eğik uçlu ve daha ince olan modellerinden üretselermiş sanki daha iyi olacakmış gibi...

Bundan önce flormarın artlinerını kullanıyordum. Süper bir ürün, akma yapmıyor gün boyu kalıcı, siyahlığı harika. Eğer eyeliner sürmeye başlamak istiyorsanız flormarın ki ile de başlayabilirsiniz.