26 Eylül 2010 Pazar

Fotoğraf Makinesi Çantası

Bloğa geri dönüş yaptım dedim hala ihmal ediyorum bloğumu. Bu aralar deprosyondamıyım neyim canım hiçbir iş yapmak istemiyor belkide mevsim değişikliğindendir bilemiyorum ama üzerimde bir yorgunluk aldı başını gidiyor. Neyse gelelim esas konuya fotoğraf makinam için ufacık bir çanta diktim. Makinanın kendi kılıfı var ama bir yerlere gidecek olduğum zaman şarj cihazını ve her pc.ye uyabilecek kart okuyucuyu da yanımda götürmem gerekiyor. Çantaya attığım zaman iki saat arıyorum nerede bunlar diye en sonunda ihtiyaçtan doğan bir çanta dikmeye karar verdim ve kolları sıvadım. Belki sizinde ihtiyacınız vardır fikir olması açısında ekliyorum.

Aşağıda gördüğünüz malzemelerin hepsi içine sığabiliyor. İçine kart okuyucuya zarar gelmesin diye küçük bir cep yaptım. Kalın olsun diye de aynı kumaştan astarını çalıştım, çantanın kapağına cırt cırtlı bant diktim.



İşte malzemelerin çantanın içine yerleşmiş hali... Artık istediğim zaman valizin içinde rahatlıkla parçalarını bulabiliyorum. Kumaş düzgün dursun diye çantanın kenarlarını nervür dikişi gibi ince bir şekilde diktim.


Çantanın bant dikişleri görünmesin diye kızımın tokasını kullandım, baştan aklıma gelseydi bantı iç tarafına dikerdim ama kapağı da takıp çoktan çantayı bitirmiştim mecburen üzerinden dikiş geçtim.


Bu aralar kpss çalıştığım için hobi olarak hiçbir şey yapmıyorum. Bu arada sınav tarihi eğer doğru ise 28/11/2010 tarihinde. Bizim sınav öğleden sonra olacağı için sabah sabah uykumu açamamak gibi bir derdim olmayacak. Umarım o gün sınavım istediğim gibi geçer. Şimdiden sınava girecek olan herkese başarılar diliyorum.

9 yorum:

  1. İşte budur. Erkeksi birşey diye görülür fotoğraf makineleri değil mi?
    Kılıfları da öyledir kara kara.
    İşte hanımlar üzerine damgalarını böyle vururlar.
    Hârika olmuş. Tebrikler. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çanta çok iyi fikir.Küçücük kılıflar yetmiyo malesef.
    Sınav için şimdiden başarılar.

    YanıtlaSil
  3. Neduk: Teşekkür ederim ablacım beğenmene sevindim :)

    Emine: Teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  4. Canım ellerine sağlık çok güzel ve kullanışlı olmuş.
    sınav tarihi belki biraz daha çalışmak isteyenler için iyi olmuştur sanırım. sana ve tüm hazırlananlara şimdiden başarılar.
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  5. Hoşgeldin.Bende dün gelip baktım nerelerdesin diye.Acaba benmi kaçırdım postlarını dedim ama baktım son okuduğum postlar.Çanta çok güzel olmuş ellerine sağlık.Bende giyime yazıldım bu sene kursta inşallah dikicem biçiçem bende :)

    YanıtlaSil
  6. hoş geldinn ,fotograf makinanın çantası jüçük ama büyük çantalardan daha çok ugraşmışsındır ,güle güle kullan

    YanıtlaSil
  7. Örgü Çantam: Teşekkür ederim, sınavın ertelenmesi hazırlanmam konusunda en azından benim için anayasaya daha fazla çalışmam da çok iyi oldu.

    Karabidikim: Teşekkür ederim, hoşbulduk gidip geliyorum bu aralar bloğa :) Kursa yazılman çok iyi olmuş ben daha diplomamı alamadım sistem değiştiği için 2 diploma vereceklermiş :)

    Dikiş dersi: Hoşbulduk, uğraşmam mı küçük boyutları dikmek ve makinada çevirmek daha fazla zaman ve dikkat istiyor.

    Çelebi74: Teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil
  8. aynısından bana da lazım aslında, çok kullanışlı olmuş.

    YanıtlaSil