10 Şubat 2011 Perşembe

Vaseline Aloe Fresh Nemlendirici


Denemekbedava.com'dan bu güzel nemlendirici geldi. Ve bende bu ürün ile ilgili düşüncelerimi sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Vaseline nemlendirici eskiden kullandığımız vazelinlerdeki gibi cilt tabakasını yağla kaplamıyor. İlk etapta elinize sürdüğünüz zaman yağlı gibi durmadığı için nemlendirme açısından yetersiz gibi görünsede uygulandığı zaman yeteri kadar nemlendirerek uzun süre cilt üzerinde kalabiliyor. Losyon olması bakımından daha akışkan bir yapıya sahip bu da cilde uygulama kolaylığı sağlayarak daha çabuk emilmesinde etkili oluyor. Salatalık özlü olduğu için kutusundaki kokusu biraz baskın geliyor ama uygulama esnasında bu koku rahatsız etmeyecek şekilde yerini daha yumuşak ve hoş bir kokuya bırakıyor. Bazı kremler ellerinizi yıkadığınız zaman yapışkan bir his bırakarak sizi rahatsız eder ama vaseline losyonda böyle bir problemle karşılaşmıyorsunuz.

Kutusu 400 ml ve üretim tarihinden itibaren 2 yıl bozulmadan kalabiliyor. Böyle oluncada uzun süre kullanabilme avantajınız var. Her cilt tipine uygun olarak üretilmiş. Ben ve 3 arkadaşım farklı cilt yapılarına sahibiz, losyonu hepimiz kullandık ve nemlendirmesinden kurudan - yağlı cilde sahip olanımıza kadar memnun kaldık. Yağlı ciltlerde rahatlıkla kullanabilirler.

Özetle vaseline losyon benden sınavı geçti…

Cildi için gerçek bir nemlendirme isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Eğer sizde düşüncelerinize değer verilmesini istiyorsanız siteye üye olabilirsiniz.Vaseline ve Denemek Bedava ekibine bu güzel ürün için teşekkür ediyor.

6 yorum:

  1. vaselini yıllardır kullanıyorum yeni hali nasılmış merak ettim

    YanıtlaSil
  2. kakao yağlı olanınında öneririm..banda fikrimühimden gelmişti harika ürünler gönderiyorlar ):

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Nergiz Hanım,

    Blogunuzda Vaseline Aloe Fresh ile ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Ürünümüzü denemeniz ve beğenmeniz bizi mutlu etti. Umarız en kısa zamanda Cocoa Butter serisi, dudak bakım serisi gibi ürünlerimizi de deneme şansınız olur.

    Görüşlerinizi her zaman bekler, cildinizin mucizesini koruduğunuz sağlıklı ve keyifli günler dileriz

    YanıtlaSil
  4. iyi günler vaselin nemlendiri losyonu bende denedim güzel bi ürün ama üzerine yapıştırdığınız türkçe kağıtta üretim tarihinden itibaren 2 yıl yazarken neden altındaki yabancı dille yazılmış tarafında açık kavanoz şeklindeki işaret 12 ay diyor? ayrıca 02580 dşeklindeki üretim tarihini hala çözemedim:S

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Adsız..
    2 yıl yazması raf ömrünü, 12 ay yazmasıda kapağı açıldıktan sonra kullanabileceğin zaman dilimini belirtiyor olması lazım. Alttaki etiket yabancı dil diye hiç inceledim ben, bu arada üretim tarihine de şimdi baktım üzerinde açıklama olmasına rağmen bende çözemedim.

    YanıtlaSil
  6. merhaba, ben vaseline aloe fresh olanından aldım vücut losyonu diyor ama yüze de sürülebilirmi tereddüt ettim de . cevap verirseniz sevinirim .iyi günler

    YanıtlaSil