20 Ağustos 2011 Cumartesi

2 Mim: Neden blog açtınız & Blogger N'lerini seçiyor !

Sevgili kıyıya vuranlar ve Sessiz teyyare beni mimlemişler, kendilerine teşekkür ediyorum.
Kıyıya vuranlar beni mimleyeli çok oldu ama tatilin girmesi ile birlikte misafir, temizlik, gezi, boya badana derken kendime bile çok az vakit ayırabiliyorum.

Mim konusu: Blog açma hikayeniz... Buralara yolunuz nasıl düştü ve neler hissediyorsunuz bir anlatın bakalım?

Blog açmaya başlamadan önce bende bir blog okuyucusuydum. Blogları gezdikçe hep yeni birşeyler öğreniyordum bu da çok hoşuma gidiyordu. Sonra acaba bende yapabiliriyim diye heveslenmeye başladım, ilk bloğumu 2007 yılında blogcu.com'da açmıştım. Yaklaşık 2 sene orada devam ettim ama sürekli blogla teknik sorunlar yaşayınca daha önceden açtığım bu bloğa transfet ettim kendimi.

Paylaşmayı, insanlarla iletişim kurmayı, yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum ve bu yüzden başaracağıma inanarak bloğumu açmış bulunmaktayım. Misafirliğe gitmiş gibi diğer bloglara girip yazılarını okumayı seviyorum, yazılara yorum yapmayı seviyorum. Aynı şekilde bana uğrayan olunca da çok mutlu oluyorum.

Bilginin her türlüsüne açığım, öğrenmeyi ve bildiğim birşey varsa onu paylaşmayı seviyorum bu yüzden burdayım... Umarım bu blog hevesim daimi olur. Geriye baktığımda bloglara 5 yıldır yazı giriyorum eh bu benim için güzel bir deneyim :))
 =======================================================================
=======================================================================
2. mim Blogger N'lerini seçiyor.

Yazının başlığı " Blogger N'lerini seçiyor ! "şeklinde olmalı.. Bir bütün halinde ilerlemeliyiz. Her kategori için en fazla 3 kişi yazabilirsiniz..  (Sadece bir kategori için 5 tane yazma hakkınız var. Çoğumuzun blog açmasına sebep olan şey, kendimizi anlatmak.) Ekstradan 1 kategori daha ekleyip, seçiminizi yapabilirsiniz. Kategori açarken tercihinizi mümkünse en zeki, en güzel, en akıllı gibi şeylerden yana kullanmayın. Tamam birbirinizi tanıyor olabilirsiniz. Ama burda genel bi seçimden bahsediyoruz ve birbirimizi sadece yazılarımızdan tanıyoruz. Yazılardan yola çıkarak sonuca varabileceğimiz kategoriler olmalı. (Kişileri rencide edecek, küçümseyecek türden kategorilere kesinlikle yer vermeyin.)  Aynı kişiyi birden fazla kategoriye yazabilirsiniz. Mim yazılarınız kesinlikle okunacaktır. Yazılarınız okunduğuna dair yorum bırakılacaktır. Bir gün içerisinde yazılarınıza yorum gelmezse mail atarak haber verirseniz en doğru sonucu elde etmiş oluruz.

Benim N'lerim ise:

En iyi tasarıma sahip blogger;  sessiz teyyare
  En güncel blogger;     Lili bebek, nimostylo  
En meraklı blogger ;   Bilemiyorum, kararsız kaldım  
En çok gezen blogger;   stil direktörü,  üfürükten prenses 
 En çok bilgilendiren blogger;    ChunLi , jojik moda  
En çok kendini anlatan blogger;  Seda Çetin  
En çok eğlendiren blogger;   Bilemiyorum, kararsız kaldım  
En çok yorum yapan; Banuca birşeyler


Hepinize sevgilerimi gönderiyorum...

5 yorum:

  1. teşekkürler ! mimi cevapladığın ve tasarımı beğendiğin için :)

    YanıtlaSil
  2. Katıldığın için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. en çok eğlendiren blogger için DarLa yı önerebilriim:)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim. Darla'nın linkini alabilirmiyim, merak ettim şimdi :))

    YanıtlaSil
  5. Canim mimi cevapladigin icin tesekkur ederim

    YanıtlaSil