24 Ağustos 2011 Çarşamba

Göz Bazınızı Kendiniz Yapın (Video)



Bu hatunu seviyorum... İçten samimi kıpır kıpır bir konuşması var. Makyaj tekniklerine bakarken karşılaşmıştım videolarına hepsini izledim. Çok güzel makyajlar yapıyor, sadece makyaj yapmakla da kalmıyor ürünleri nasıl seçmemiz gerektiğini nasıl kullanmamız gerektiğini, yaptığımız makyaj hatalarını ve buna benzer birçok konuyu anlatıyor.

Neyse lafı fazla uzatmayalım bu videosunda göz farı için baz nasıl hazırlanır onu anlatıyor. Bende biten eski göz kremimin kutusunu bulayım bu bazı hazırlamak istiyorum.

5 yorum:

  1. Ne kadar harika eğlenceli bişey bu böyle. Valla güle güle izledim videoyu. Nasıl sempatik bir kız. ilk defa görüyorum burda. Ellerine sağlık süper bir post :)



    http://betulove.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Postu beğendiğin için teşekkür ederim. Bu kızın bütün videoları böyle, sanki karşındaymış ve senin yakın arkadaşınmış gibi konuşuyor. Bence daha iyi yerleri hak ediyor.

    YanıtlaSil
  3. Çok eğlendim izlerken. Kız da Canım Ailem dizisinde oynayan Ezgi Mola vardıona çok benzettim, hem yüzü, hem de hareketleri aynı o, komedi :) Baza gelince ben de heveslendim bir an malzeme de bol ,yapayım ben bunu.

    YanıtlaSil
  4. ya bana: "This video is private." uyarısı çıkıyor, açamıyorum bu videoyu, neden? :((:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım Su Hakgüden videoyu sildi yada taşıdı, az önce bende baktım bulamadım. Grup sayfasını falan kapatıyorum diye video yayınlamıştı, belki videolarını da silmeye başladı.

      Sil