21 Eylül 2011 Çarşamba

Birileri Anlatsın'ın Çakması Çıkmış...

Bloğumun yada blog face adresimin çakması mı desem yoksa sadece  "birileri anlatsın" ismi beğenilip kullanılmış mı desem bilemiyorum. 

Profil resmine bakınca benim blogtaki imzamın kopyası olduğu belli. Yazı tipi, boyutu, eğikliği hepsi milim milim tutuyor.

Mail adresine gelince benim kullandığım mail adresine çok yakın, sadece mail adresi mi, bloğumda mail adresimin üzerine yazdığım "Bana ulaşmak ve aklınıza takılan her soru için mail atabilirsiniz." sözünü bile kopyalamış kendisi. 

Sayfa  edebiyat üzerine, sanırım yeni açılmış yani 1-2 aylık bir zamanı kapsıyor gönderileri ama bu zaman zarfında arkadaşlarım benim sayfam diye beğenmiş.

Beğenilmek ve taklit edilmek güzel bir duygu teşekkür ederim ama arkadaşlarım bu sayfanın bana ait olduğunu düşünüyorlar  ve kendilerine haber vermediğim içinde bana sitem ediyorlar. 

...Arkadaşlar buradan da açıklıyorum bu sayfa bana ait değildir... 

Sayfayı açan kişinin bloğuma uğradığı apaçık belli. Bende edebiyatı çok severim keşke bana daha önceden sayfanın linkini atsaydı da ben arkadaşlarımdan duymasaydım.

Şimdi kızım için okula gitmem gerek, daha sonra gazete için köşe yazımı hazırlamam gerek. Ama kendisinin verdiği mail adresine mesaj atmayı da ihmal etmeyeceğim tabi, sadece tanışmak istiyorum. Eğer kalbimi kırarsa gazetede ki küçük köşemde onun için de olumsuz bir yazı hazırlayabilirim.:)) (Kötü olmak istemiyorum)

Hadi ben kaçtım...
Bugün hava yağmurlu olsa da hepinize güzel bir gün dilerim...


11 yorum:

  1. hadi çaldın bari kendindende bişiler kat, bu kadar kopyacılık yuh yani. bunların hayatlarıda böyle kopyala yapıştırla geçiyordur

    YanıtlaSil
  2. Beğenilmek güzelde bu biraz abartı mı olmuş ne :)

    YanıtlaSil
  3. fazlaca beğenmiş seni,demekki boşver taklitler asıllarını yaşatır...

    YanıtlaSil
  4. Begenilmek guzel hos da bu kadari bence fazlasiyla fazla!

    YanıtlaSil
  5. bunlar hasta beyinler,ruhlar. geçenyıl Edanın Stil drektörü onunda blogunu aynen kopyalıyordu yasal yollara başvurunca tırstı karşı taraf.

    Serap asya hanıma katılıyorum ama niye olsunki demekten de kendimi alamıyorum. sayfaya katılanlar senin için gelmiş oluyor aslında.

    YanıtlaSil
  6. Dürr-i Yekta
    Sayfanın içeriği edebiyat üzerine, yani kendinden birşeyler katmış, benim bloğumda bulunan konulara dokunmamış ama blog adımı kopyalamış.

    suhuba
    Abartmış evet, arkadaşlar bile sayfanın bana ait olmadığını hala inanmıyorlar.

    YanıtlaSil
  7. Ferhat Bayram
    Bilemiyorum, belki kötü bir niyeti yoktur.


    serap-asya
    Haklısın :)

    YanıtlaSil
  8. Lulu
    Çok sevmiş beni mailini bile gmail uzantılı almış :)


    ÖRGÜÇANTAM
    Eda’nın o durumunu hatırlıyorum, fotağraflarını bile kopyalamıştı kaç kişi karşı tarafın bloğuna yorum göndermiştik hiç sesi çıkmamıştı.

    Buradaki ise sadece adımı kullanıyor içeriklerimiz tamamen farklı olsada , blog gönderilerimi kullanmasa da arkadaşlarım benim sayfam sanıyor ve bu kişiye bilmeden destek veriyor.

    YanıtlaSil
  9. epey beğenen de olmuş:)
    sen iyi niyetli düşünüyorsun ama o kişi ne düşünerek yaptı aklım almıyor. koypalanan sadece isim değil ki yazı stilini bari değiştirseymiş:) ilginç...

    YanıtlaSil
  10. Beğenen olacak tabi ki, diğer sayfalarda, destek için bu sayfanın linkleri dolaşıyormuş.

    YanıtlaSil