28 Ekim 2011 Cuma

Anew Genics Serum

Avon Anewden yeni bir ürün daha olan bakım serumu, cildin farklı birçok ihtiyacını karşılamak üzere formüle edilmiş. Üzerinde:
--Kırışıklıklar
--Lekeler
--Renk Bozuklukları
--Sıkılık Kaygı
Gibi belirtilerde gözle görülür derecede düzgünleşmeye yardımcı olur yazıyor.

Daha genç bir cilt görünümü için, cilt hücrelerinin gençliğini korumaya yardım eden proteini sadece 24 saat içinde harekete geçirmeye yardımcı olur. Cildin 10 yaşa kadar daha genç görünmesini sağlar.

Bu serum tüm yaş grupları ve karma ciltler içinmiş, bende bir tane aldım bu akşam kullanmaya başlıyorum bakalım ne kadar etkili. Birde kuru ciltler için aynı özellikleri taşıyan krem çıkarmışlar.
 
Bu serum avonun "Kampanya 13" kataloğunda yani kasım ayına ait olan katalogta çıkıyor. Yanında 30 ml incandessence parfüm ve anew clinical göz kremi hediye. (Hediyeler krem içinde geçerli.)

Serumun kokusu var mı yok mu bilemedim, grip olduğum için hiçbir kokuyu alamıyorum bu aralar. Ama sürümü kolay, umarım vaat ettiği özellikleri yerine getirir...

5 yorum:

  1. anewin ürünleri güzeldir canım.ayrıca hediyelerde çok güzel bence.gülerek kullan. sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Anew genics resmi orjinal resimmi sanki katalogda daha farklı bir resim gördüm gibime geldi

    YanıtlaSil
  3. Evet orjinal fotoğrafı. Kendi kullanlandığım ürünün fotoğrafını çekipte bloğuma ekledim...

    YanıtlaSil
  4. Avon anew genıcs 14 gundur duzenlı kullanıyorum.yuzumde yanaklarımda bol mıktarda yag bezesı yaptı cıldımde problem yoktu resmen mahvettı.uyduruk kıytıruk merdıven altı urunler gıbı uretım yerı chıne yazıyor ustelık.serum bır nebze cılt tarafından emılıyor krem kir gıbı ufalanıp cıltten doküluyor.
    Katalogdan femme parfum aldım kokusuna aldanıp ıgrenc otesı ucuz ekşımsı tuhaf bır koku.ucuz uyduruk parfumlerden.
    Kısaca cope attım tuvalete sıkarım artık oraya bıle kotu bı koku verdı.hıc hemde hıc memnun degılım urunlerden sıkayetımı kıme bıldırebılırım bılmıyorum.yazık oldu parama.
    Eyelıner kecelı olanı 15 kere sürdüm bıttı resmen. Aldıgım kısı bı arkadasımın arkadasıydı kızı bulsam hayrına gerı verıcem.

    YanıtlaSil
  5. Ciltten cilde degişiyor ben kullanıyorum amew ürünlerini çok memnunum

    YanıtlaSil