1 Kasım 2011 Salı

Jel Eyeliner ve Fırçası

Eyeliner her kadına yakışıyor, göz tipi ne olursa olsun bakışlara bir anlam kazandırıyor. Öyle hergün makyaj yapan yada çok fazla makyaj ürünü kullanan biri değilim ama eyeliner benim için olmazsa olmazlarım arasınsa şu aralar.

Bu jel eyelinerin rengi tam siyah değil içinde de simler bulunuyor. (Keşke olmasaymış). Kahverengi, mavi ve siyah olmak üzere metalik renklerde 3 rengi bulunuyor. İlk denememe rağmen sürüşü kolay oldu diyebilirim.Bu eyelineri ilk defa kullandığım için fırçası içinde pek yorum yapamayacağım, ama eğik uçlu ve daha ince olan modellerinden üretselermiş sanki daha iyi olacakmış gibi...

Bundan önce flormarın artlinerını kullanıyordum. Süper bir ürün, akma yapmıyor gün boyu kalıcı, siyahlığı harika. Eğer eyeliner sürmeye başlamak istiyorsanız flormarın ki ile de başlayabilirsiniz.

8 yorum:

  1. bu avonun yeni ürünü.henüz görmedim ama simli olduğunu öğrenmem iyi oldu canım.soranlara söylerim artık.gülerek kullan.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. ben ve çevrem deki dostlar hepsi Avon ürünleri kullanıyor çok da memnunuz.

    canım kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ben ve çevrem deki dostlar hepsi Avon ürünleri kullanıyor çok da memnunuz.

    canım kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  4. cicim blogu acmadan once Inglot u anlatacaksın sandım.ÇÇok ovuyolar denemek ısterdım :) Ben de Sephora nın eyeliner ını kullanıyorum cook memnunum ama bulasabılıyo ne yazık ki oyzuden bı dahakıne ınglot u denemek lasım dedım kendıme:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. bende çok seviyorum çokda yakıştırıyorum ama ahh birde düzgün sürebilsem:)) soluğu kuaförde alıyorum kanka olduk kızla:)) evet flormarı bende kullandım çokda memnun kalmıştım

    YanıtlaSil
  6. Bayram bitsin hemen almayı düşünüyorum hem fırçayı hem de eyeliner ı. Ama kararsız kaldım maviyi mi siyahı mı alsam acaba?

    YanıtlaSil
  7. Enn soruda bu olsa gerek ;) blogunuzu çok begendim sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  8. bende almıştım bundan ne yazıkki simli olduğunu bilmeden aldım sürüşü çok kolay olduğunu söyleyebilirim katılıyorum size keşke simli olmasaymış

    YanıtlaSil