12 Mart 2012 Pazartesi

Buharika

Geçen sene buharika alsam mı diye size danışıp yorumlarınızı istemiştim. Bazıları çok kullanışlı derken bazıları hiç bir işe yaramadığını söylemişti. Ben gelen maille cevap veriyorum ama birde buradan yazmak istedim.

** Öncelikle sadece buhar püskürttüğü için çıkan suyu siz almak zorunda kalıyorsunuz. Diyelim ocağınızı temizliyorsunuz çıkan buhar metalle temas edince soğuk olduğundan suya dönüyor bu da yüzünüze yada üstünüze suyun sıçramasına neden oluyor.Elinizde bir bez devamlı akan yeri silmek zorundasınız.

** Derz aralarını güzel temizliyor ama temizlemekle de kalmıyor zayıf olanları yerinden çıkarıyor.

** Duvarlardaki el izini bile temizliyor.

** Halıyı temizlemeye kaltığınız zaman yine bir temizlik göremiyorsunuz, size kalan sadece ıslak bir halı oluyor.

** Su haznesi küçük olduğu için 30 dk. içinde su bitiyor, kapağını açmak için soğumasını bekliyorsunuz bu sürede 20 dk kadar oluyor, işiniz yarım kalmış oluyor.

** Camları barını düşürerek siliyorum, o da iyi ama plastik  çerçeveleri güzel temizlemiyor.

** Yerleri güzel temizliyor. (Benim için sadece bu yönü kullanışlı.)

Kısacası ben memnun kalmadım.Benim için gereksiz icatlardan biri. Şimdi kutusu ile birlikte gardrobun bir köşesinde öylece duruyor.

Daha önceki konuya gelen yorumları okumak için buraya bakabilirsiniz. 

Daha önce kullandıysanız memnun kaldığınız ya da kalmadığınız yönlerini yorum olarak belirtirseniz alacak olanlara fikir vermiş olursunuz.

6 yorum:

  1. Kalorifer peteklerini ve aspiratörü de çok güzel temizliyor :)

    YanıtlaSil
  2. Şöyle söyliyim , annem ilk çıktığında almıştı. Evimiz ozaman dublex ti. Birgün kalktı ve bütün duvarları bu makineyle temizlemeye kalktı. Taşıması falan rahat olmadığından ve buhar sıkılan kısmı tutmaktan eli su toplamıştı. Ve bir hafta beli ağrımıştı. Zaten son kullanımı da o oldu. Taşınırkende onu ihtiyaç sahibi birine verdi gitti. Tavsiye etmem :)

    YanıtlaSil
  3. Selam,
    Bende ürünü televizyonda satışında izlemiştimmm aaa demiştim. Sen tecrübe etmişsin. Olsun alınmış alınmıştır. :)

    YanıtlaSil
  4. ben de alsam mı diye düşünüp duruyordum.Bu bilgiler çok işime yaradı gereksiz bir masraftan kurtuldum Zaten evdeki kalabalıktan bıkıyorum Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum...

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,
    Ben bu makinayı uzun zamandır almak istiyorum, arastirirken buldum bloğunuzu, uç yıl olmuş aslında çok zaman gecmis ikinci el olarak satmayı düşünür musunuz?
    Selma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satmayı düşünmüyorum. Ben memnun kalmadığım için pek kullanmıyorum ama eşim arabayı temizlemek için kullanıyor.

      Sil