5 Mayıs 2012 Cumartesi

Basit Omuz Süsü Yapımı


Yaz geldi, herkes kısa kollu kıyafetleriyle dolaşmaya başladı bile. Ama ben hala üşüyorum, ve ince olsa da uzun kollu kıyafetlerden şuan için vazgeçmiş değilim. Beyaz bir tişört, kot ve beyaz spor ayakkabı yaz kış benim vazgeçilmezlerim arasındadır. Üzerime gitmeye o kadar çok beyaz renkte kıyafet almışım ki birisini renklendireyim dedim.

Daha önce bu modeli vitrinde görmüştüm, kumaşı büzdürüp omuzlara dikmişler başka süsü de yoktu üzerinde, bende gördüğümün aynısını yaptım. İlk önce kumaşı büzdürdüm daha sonra arkasına çift taraflı kumaş bandı yapıştırdım, ama yıkarken çıkabilir diye birde dikiş geçtim.

Günlük kullanmak için tam istediğim gibi oldu =)

12 yorum:

  1. çok güzel olmuş.bende kus kesip diktim hoş oldular bunuda denemek lazım :) ama işin kötüsü ben senin gibi böyle tek badi giymeye müsait bedenim yok:( neyse artıkk giyecek olanlara hediyem olur (:

    YanıtlaSil
  2. güzel fikir ve de yapılası:)ellerine sağlık .çok da yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. güzel fikirmiş, çok da değişik olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık hoş olmuş bu düz bluzler pek çok kullanıma açık oluyor sağlıkla giy canım sevgiler

    YanıtlaSil
  5. çoook güzel olmuş biçok yerde uygulanabilir bence :) nedense ete ceplerine uygulamak geldi içimden ellerine sağlık:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. gayet pratik olmuş,ellerine sağlık..takılıp çıkartılabilir olması süper bişey..yazlık kalın askılı t-shitlere (daha incesi)bile olur bunlardan ,bu güzel fikir için teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş, çok da basit :) Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Ellerine sağlık çok hoş olmusş :)


    ilknur--akpinar.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. merhaba bloğunuzu yeni takip ediyorum paylaştıklarınız çok güzel çok faydalandım benimde 1 senelik bir blogum var ama açtıktan sonra pek fazla ilgilenemedim şimdiden sonra ilgilenmek istiyorum blogları geziyorum fikirler arıyorum danışıyorum yeni insanlarla tanışıyorum kısacası aranızda olmak istiyorum benide kabul edermisiniz aranıza...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Mesude, seni aramızda görmekten mutluluk duyarız =)

      Sil