15 Ekim 2012 Pazartesi

Fotoğraf Makinası Siparişim

 3. defa aldığım fotoğraf makinam garantisi dolduktan sonra beni yarı yolda bıraktı. Nedir benim bu fotoğraf makinalarından çektiğim...

Bende dedim ki; hadi bu sefer yarı profesyonel bir makina alayım. İlk önce herkesin bildiği marka olan nikon ve canon.a baktım, ama fiyatları bana çok yüksek geldi. Gitti gidiyordan 2. ellerine baktım onlara da güven olmuyormuş. Zaten bütçe olarak 500 TL.yi aşmam diyordum en sonunda gördüğünüz fujifilm finepix S2980 modeline karar verdim.


 Yarı profesyonel bir makina ama başlangıç içinde diyebiliriz, hem otomatik hemde elle ayar yapabiliyorsunuz. Net.ten bunun hakkında bulduğum çoğu bilgiyi okudum, s2980 ile çekilmiş fotoğraflara baktım ve bana yeteceğini düşünerek siparişimi verdim. fujifilm.in sitesinde sahte/taklit ve yenilenmiş ürünlere dikkat edin diye bir uyarısı vardı, bende buradaki sitelere bakarak fiyatı benim için en uygun olanı hızlıal com dan aldım. Yanında hafıza kartı, taşıma çantası ve tripod hediye =)

Şuan makina tedarik sürecene girmiş, makinam gelir gelmez birkaç fotoğraf çekip makina hakkında düşündüklerini yazarım.

Umarım bayrama kadar elime geçmiş olur.


8 yorum:

  1. güzel fotoğraflar çekmen dileğiyle:)))))

    YanıtlaSil
  2. bende çok isityorum böyle bir makina ama makinemiz daha yeni eski makinemizin flashı bozulmuştu ben çok üzülmüştüm sonra eşim başlka almış gelmiş kaldı öyle aslında hayalimde bunlar var ama bi dahakine kısmet inşallah gecenlerde http://www.hepsiburada.com/liste/Foto-Kamera/Department.aspx?categoryId=2147483606 çok güzel indirimnler yapmıştı sık sık da indirimleri oluyor aklınızda bulunsun güle güle kullanın makinenizi uzun ömürlü olur inşallah sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. gelince güle güle kullan sorunsu< olsun inşaallah ...

    YanıtlaSil
  4. gule gule kullan canım yorumlarını beklıorumm :D

    YanıtlaSil
  5. Çok özellikli ve güzel makinaya benziyor iyi çıkması dileğiyle..

    YanıtlaSil
  6. Bende ikon D3100 İstiyoruuuummm :) aranıza yeni katılmaktayım bende makineniiz çook güzeeel. İnşallah güze günlerde kullanırsınıız güzel çekimler hoş kareer bekliyoruuz :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba blogunuzu bugun buldum gerı gerı gıderek okuyordum bu makınayı gördum bende cok begenıyorum bu makınayı memnunmusunuz? ve kaca almıstınız?


    tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nurcan cevap için geç kaldım kusura bakma. Yanlış hatırlamıyorsam indirimli olarak 399 tl. ye almıştım. Şimdilik memnunum ama profesyoneller gibi çekmesini beklememek lazım. Benim çektiğim fotoğrafları görmek için buraya bakabilirsin. http://birilerianlatsin.blogspot.com/2012/10/fujifilm-finepix-s2980-fotograf-makinas.html

      Sil