6 Aralık 2012 Perşembe

Hamile Kıyafeti

 Artık 21. haftalık oldum. Normalde giydiğim kıyafetler aldığım kilo ve büyüyen göbeğimle birlikte eski kıyafetlerimi giymeme olanak sağlamıyor. Bende kendime hamile kıyafeti almak zorunda kaldım. Çoğu giyim mağazasında hamile kıyafeti yok, nettekilerin fiyatı ise 4-5 ay giyilecek olan kıyafete göre hem fazla pahalı hemde aldığınız zaman üzerinize olacak mı ya da gördüğünüz gibi sizde de güzel duracak mı bilemezsiniz. Malum görseldeki manken ile sizin vücut şekliniz bir olmuyor.

Ben kıyafetlerimi lcw aldım, ama netten değil mağazasından deneyerek aldım. Netten kıyafet alınca olmuyor zaten =)

Normalde pantolonda 38 giyen bir insandım aldığım kilo ile 40 beden giyerim diyordum ama çok bol geldi. Hamile kalıbından 36 beden bana ve önümüzdeki aylarda kullanmam için daha uygun oldu. Aklınızda bulunsun lcw kalıpları biraz daha bolmuş, bana da ablam söyledi =)

Yukarıda ki gömlek normal gömlek kalıbı ve 40 beden ben bunu doğum yapana kadar giyerim artık o kadar bol yani... Hamile kıyafeti değil ama çok hoşuma gitti =))


Bu sevimli badi de ise gözüm kalmıştı, bunlarında kalıpları bol M beden olmasına rağmen bunu da doğum yapana kadar giyebileğim. Kumaşı yumuşacık ve esnek bu yönden çok rahat bir kullanım sağlıyor.

Eğer sizde kendinize kıyafet almayı düşünüyorsanız LCW bakın derim, çok fazla seçenek yok ama en azından fiyatları nette satılan hamile kıyafetlerine göre uygun.


Gömlek: 35,90 TL
Hamile Pantalonu: 49,90 TL
Hamile badisi:19,90 TL

13 yorum:

  1. ay hepsini güzel günlerde giy :)



    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. kiyafetleriniz cok güzelmis hele badiye bayildim:)
    ben 6 ay önce dogum yaptim kiyafet konusunda bende cok zorlanmistim. Güle güle giyinin ve saglikli bir sekilde bebeginizi kucginiza almanizi dilerim saygilarimla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sizde bebeğinizi sağlıcakla büyütün.

      Sil
  3. ciciler çok güzel bende hamilelik sırasında sadece 2 adet hamile pantalonu aldım. üst olarakta bol duran giysiler aldım. evdede giymek için sıcak havalarda hamile kıyafeti diktirmiştim.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hamile kıyafetleri doğumdan sonra hiçbir işe yaramadıkları için, genelde bol gelen kıyafetler alıyorum ki doğumdan sonra kilo verene kadar da giyerim diye düşünüyorum. Sanırım bütün hamileler bizim gibi düşünüyor =))

      Sil
  4. güle güle giyin cicilerinizi.ve kalıplar konusunda kesinlikle haklısınız.hatta bana s bedenler büyük bile geliyor:)kalıplar baya bir büyümüş.ama özellikle penyelerini beğeniyorum.çocuk kıyafetleride öyle.hem daha uygun fiyata sahip hemde kaliteli ve daha doğal..

    YanıtlaSil
  5. Çok cici kıyafeler,iyi günlerde ve sağlıkla giyin :)))

    YanıtlaSil
  6. gerçekten de LCW'de hamilelik için çok uygun seçenekler var. daha fazla para vermeye gerek yok zaten. güle güle giy aldıklarını. sağlıklı, huzurlu bir hamilelik diliyorum :))

    YanıtlaSil
  7. http://www.unnado.com/ böyle bir sitede var aklında bulunsun(hamile bebek markafonisi gibi bişey) kıyafet almasan da bebek içinde çok güzel ve uygun şeyler satılıyor

    YanıtlaSil
  8. hayırlı olsun cok sevindim:))

    YanıtlaSil
  9. Allah yardımcınız olsun ilk bebeğiniz mi ?

    YanıtlaSil
  10. çok güzel hamile giyim
    modelleri var burda :)

    YanıtlaSil