9 Ocak 2013 Çarşamba

Çam Terebentinli Şampuan



Saçlarıma uygun şampuanı bir türlü bulamadım. Yağlı saçlara sahibim ama uçları kuru sanırım düzleştirici ve maşa gibi işlemlerin bunda etkisi var. 

En son aktarda gördüğüm yukarıda ki şampuanı aldım, ama pek bir işe yaradığını söyleyemem. 
Yani her zaman kullandığım şampuandan bir fark göremedim, belki biraz daha şampuanın içeriği bitkisel o kadar. Sonra çam terebenti saçların daha çabuk uzamasını sağlıyormuş ama benim saçlarımın uzaması da her zaman ki gibi yine bir değişiklik yok yani.

 Bu şampuanı tekrar alırmıyım, hayır almam zaten yarısına kadar kullandım sonra başka bir markaya geçtim. Belki kullanıp memnun kalan vardır ama yağlı saçlar için tavsiye etmiyorum. Benim için sınıfta kalmıştır.

5 yorum:

  1. çam terebentinin şöyle bir etkisi var, yağlı saçlarda yağlanma hızını düşürüyor.uzamayla pek alakalı değil yani. ama zaten böyle bir şampuan almaya hiç gerek yok, bilmiyorum kaç tl verdin ama, normal şampuanına çam terebentin yağı alıp bir şişeye 10 damla damlatarakta aynı sonuca varabilirsin;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçları uzattığını aktar bana kendisi söylemişti, neyse 10 tl civarı olması lazım. Ben hamile olduğum için daha doğal ve saç dökülmesini engelleyen bir şampuan istemiştim, keşke biraz netten araştırıp öyle alsaymışım.

      Sil
  2. bende şampuanımın içine saç terebentini alıp damlatıyorum ve dökülmeleri azaldı diyebilirim ki onun için kullanmıştım .bu şampuanın bir benzeri ve argan yağı özlü mü ne işte ondan olanı aldım ama bende pek bi değşiiklik göremedim:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarım da ki yağlanma sorununa çözüm olmadığı için kullanmadım, demek ki her bitkisel denilene balıklama atlamamak lazımmış =) Bende bir değişiklik göremedim.

      Sil
  3. cam terebentın ben de cok kullandım ama yok o bıle cozumn değil sac derısı egzeması sıkıntısı olabılır. bı aktarım var ona gıtcem ıns en kısa zamanda bır losyon tonık yapacak bana ıse yararsa yazıcam blogda

    YanıtlaSil