13 Şubat 2013 Çarşamba

Yeni Doğan Bakım Listesin de Neler Olmalı?

Artık 31 haftalık oldum, alınacaklar listesi yapıp yavaş yavaş almaya başladım. Kızımda her hangi bir vücut bakım markasına sadık kalmamıştım, ilk önce niveanın setini almıştım, daha sonra dalin, komili, Johnson Baby gibi markaların ürünlerini kullandım.

Şimdi tek bir markanın ürünlerini set olarak almayı düşünüyorum. Netten birçok satış sitelelerine bakıp fiyat alıyorum, bu markalar ne kadar kullanılmış, kaç anne blog ya da forumlar da önermiş onları araştırıyorum. Kızım da bu kadar dikkat etmemiştim ama oğlumda daha bilinçli bir anne olduğum için midir nedir herşeyin en doğrusuna karar vermek istiyorum. Almayı istediklerimin listesi aşağıda, bana hangi markadan memnun kalıp kalmadığınızı yazarsanız çok sevinirim, (Sebamed, chicco, mustela, avent vb...) hepinizin tecrübesi ve fikri benim için değerli.

Bebek şampuanı
Pişik kremi
Bebek yağı
Sabunu
Rahatlatıcı Losyon
Güneş koruyucu
Tırnak bakım seti
Burun Aspiratörü
Banyo havlusu (Bebek bornoz seti daha öne almıştık ama kızımda hiçbir faydasını görmedim. O minicik bornozu giydirirken bebeğiniz üşümeye başlıyor.)   

Bunlar sadece bakım listesinin ihtiyaçları, daha bebek ve anne için alınacak o kadar çok şey var ki bir an önce hepsini tamamlamak istiyorum. =))

8 yorum:

  1. o kadar çok şeye aslında gerçekten gerek yok, ben birçok şeyi almadım ve hiç de ihtiyaç hissetmedim. bence hemen ilk bşatan herşeyi almak yerine ihtiyaç hisettikçe almak daha mantıklı. hem bu ürünler çok pahalı olduğundan iki kere düşünülüp alınması gerekli bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın iki defa düşünmek lazım, özellikle mustela diğer markalara oranla daha pahalı.

      Sil
  2. aaa hamile olduğunu bilmiyordum.ee az kalmış.o listeleri bende not ettim defterime ama okadar uzun ki yaz yaz bitmedi.aldıkça listeden işaretliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alınacaklar listesi hiç biter mi, hele de kadınsan o liste uzaar gider =)

      Sil
  3. Sağlıkla al kollarına inşallah.
    Mustela derim tabiki.İki kızımdada kullandım çok memnunuz hala kullanıyoruz.Harika kokuyor üstelik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu markayı da düşünüyorum, ama biraz pahalı olması beni diğer markalara doğru itiyor.

      Sil
  4. İlk alışverişler ve ilk heyecanlar bambaşka oluyor ... Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ...

    YanıtlaSil