7 Şubat 2010 Pazar

Prova Mankeni

Gördüğünüz şu mankeni ne zamandır istiyordum. Sonunda benimde bir tane oldu. Bu manken aslında ablamın. Düğününden sonra gelinliği için alınmıştı sanırım, tam olarak hatırlamıyorum ama gelinlik bu mankenin üzerinde olduğunu hatırlıyorum. Tabi ablam 36 beden, mankende 38 beden olunca mankene bile gelinlik zor olmuş, he he...

Ablama sorup isteyince sağolsun kendisi çıkardı verdi, buradan Esin Ablama kocaman teşekkür ediyorum beni masraftan kurtardı. Ayrıca İstanbul'lardan buralara kadar taşıyan eniştemede teşekkür ederim. Benim kızım Esin ablama "Hanım Teyze " dediği için adınıda hanım teyze koyduk. Artık diktiğim kıyafetleri onun üstünde prova edip, fotoğraflarım artık. Kendi kendime makinayı kurup fotoğraf çekmek zor oluyordu doğrusu..



İşte buda kursa başladığımın 2. haftasında diktiğim elbise. Bunda da yine değişiklik yaptık. Lacivert yerleri kumaşın rengindendi. Ama biraz daha havası olsun istedik ve düz renk çalıştık. Sağolsun kurs hocamız bu konularla bizi çok yönlendiriyor. O söylemese benim aklıma bile gelmezdi. Kalıp yine burda dergisinden... Bu arada fark ettim ki hep yazlık birşeyler dikiyorum. Özelliklede bir sürü elbise modeli not almışım. Tekrar gözden geçirsem iyi olacak sanırım....

12 yorum:

  1. hayirli olsun canim ins ii anlasirsiniz hanim teyzeyle :)

    YanıtlaSil
  2. elbise çok güzel, ellerine sağlık. bu arada mankenin de hayırlı olsun. artık işler hem daha kolay hem de daha keyifli olacak ;D

    YanıtlaSil
  3. ooo hadi yine iyisin gule gule kullan bu hanimin adi ne? heheh

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bu mankenler her eve lazım bence güle güle kullanın. elbisede çok güzel olmuş ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun hanım teyzeniz:)))
    elbisede çok güzelmiş ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  6. çok cici olmuş altına babetle çok şeker olur ellerine sağlık.Hanım Teyzede aramıza hoşgeldi :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş ellerine sağlık.Yazı daha çok mu seviyorsun acaba? :))

    YanıtlaSil
  8. aslında hepimize lazım.resim çekmek için ne kadar zorlanıyorum.
    bu arada benim babamda ezine'li hemşeri satyılırız..her yıl geliyoruz çanakkaleye gezip dönüyoruz.yok artık akraba neyin.
    belki bir gün buluşuruz.en çok sahilde takılıyoruz polisevi yada öğretmenlerevinde..nagice

    YanıtlaSil
  9. valla bende çok istiyorum ama benim bedenim belirsiz. bel çok ince basen geniş olunca hiçbir kalıp tam oturmuyor üstüme. elbisen çok cicik görünüyor ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  10. slmm hayirli olsun hanim teyzen:))
    elbisede hazirdan farksiz ellerine saglikk

    YanıtlaSil
  11. ellerine sağlık canım çok şık olmuş ince desenli kumaşları çok severim hanım teyzeyede fena olmamış. not: ptt kargo yakında kapını çalabilir haberin olsun.

    YanıtlaSil
  12. ayy bende istiyorum ya bu mankenler den banade böyle bir şanş gelse verseler):))bi araştırdım çok para istediler,daha dikişte ustalaşmadan mankeni alıp napıcan beti dedim kendi kendime:))ama lazım olucak mesala ben başörtülü olduğum için bazı şeyleri üzerimde gösteremicem o yüzden bu mankenler kurtarıcım olucak inşallah bulurum bende birtane:)))

    YanıtlaSil