16 Nisan 2010 Cuma

Elbise

Fotoğraf makinam hala tamirde olduğu için size bilgisayarda yüklü olan bu elbiseyi göstemek istedim. Aslında şuan herşeyi bitti ama makinam gelmediği için bitmiş halini yayınlayamıyorum.

Kendisi canım yeğenim için düşünülüp bir gecede kaba taslağı bitirilip ertesi güne provaya yetiştirildi. Ama bizim cadı, ben bunu giymeeem, ay teyze sen benim ne zaman elbise giydiğimi gördün deyince bana kaldı... Bir defa giy üstünde göreyim dedim o da yok. Şimdiki gençlik böyle sanırım. Arkadaşımın düğünü var deyince bende kendimce güzel bir elbise dikeyim dedim. Ama kendisi daha önce şurada onun için yapmış ve sonradan boyunu kısalttığım eteği giyecek sanırım. Altına da kesin spor ayakkabı giyer bizim cadı...



Bu elbiseyi daha önce buradan hatırlayan olabilir, çünkü daha önce çalışmıştım. Hatta kardeşim için elbise boyundan kısaltma yaparak hamile bluzu olarakta çalışmıştım.

Bu aralar yeni birşeyler dikmeye çalışıyorum. Kızıma ve kendime birer şapka diktim. Spor bir gömlek, anneme ve kendime pantalon... Birde drapeli bir elbise hazırlığı içindeyim, kalıplarını ve kumaşı biçtik, sıra yapmaya geldi. Ama biraz fazla karışık kurs hocamız olmasa elbiseye cesaret edemezdim. Güzel bir model olacak gibi, makinam bir an önce gelsede bende fotoğraflayabilsem.

8 yorum:

  1. çok şık olmuş, ellerine sağlık ;)

    YanıtlaSil
  2. cok ama cok guzel,ben de bu tarz elbiseler dikmeye heveslendim bir ara ama dikis konusunda oyle acemiyim ki,hic cesaretim yok...blogunuzu takip ederek yavas yavas cesaret alirim umarim:)))

    YanıtlaSil
  3. ne kadar guzel dökümlü duruyor.dedigin gibi gencler iste.

    YanıtlaSil
  4. Canım ellerine sağlık. Çok güzel olmuş, bayıldım.

    YanıtlaSil
  5. bence çok şık bır elbıse ve ınsasnın uzerınde çok hoş duruyor.kadın oldugunu hıssedıyorsun:)))
    sevggılerr

    YanıtlaSil
  6. ayy hakikaten çok hoş bi elbise.hem kumaş hem model şahane. bende kızımdan biliyorum.giymezler:)
    bilgi için çook çok teşekkürler arkadaşım.

    YanıtlaSil
  7. gerçektende çok şık.Önceleri annem çok güzel dikerdi bende ona teğl almakta, birleştirmekte yardım ederdim. Ne zaman dikiş ile ilgili bir şeyler görsem o günler aklıma gelir.Ellerinize emeğinize sağlık.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. canım bence sana kaldığı iyi olmş çok şık birşey. ellerine sağlık

    YanıtlaSil