28 Kasım 2010 Pazar

ArtModel'den Tablom Geldi


Hatırlarsanız burada bu çekilişten bahsetmiştim. Gerçi hiç kazanacağımı sanmıyordum ama bu sefer şans bana da güldü, çok güzel üçlü kız kulesi tablosu kazandım.

ArtModel dekorasyan.a ve kampanyayı düzenleyen Gülin.e çok teşekkür ediyorum. Tablo gerçektende çok güzel belki kargoda taşımacıktan doğan bir hasar olabilir diye düşünüyordum ama hiç öyle çıkmadı her tablonun altına boyuna uygun olacak biçimde köpükler yerleştirmişler ve çok güzel bir şekilde çizik yada darbe almayacak biçimde paketlemişler. Ayrıca kaliteside çok güzel resim pamuklu kumaş üzerine yapılmış arkasındaki çıtaları da kolay kolay kırılmayacak ve tabloyu taşıyacak kadar kalın.

Size göstermek için kanepenin üzerine koyup fotoğrafladım. Şimdi bu güzel tabloyu odanın en uygun köşesine asmak lazım ki tablonun hakkını vereyim.


Bu arada öğleden sonra kpss sınavım var bana iyi şanslar dilerseniz sevinirim :))

5 yorum:

  1. coook guzelmis ;)
    umarim sinav guzel gecer,sevgiler

    YanıtlaSil
  2. çok hoş olmuş..güzel günlerde kullan cnaım..

    YanıtlaSil
  3. canım umarım sınavın iyi geçmiştir.
    bu tabloyu bende çok beğenmiştim nefis bir çalışma. tebrikler, şansın hep açık olsun

    YanıtlaSil
  4. sevgili arkadaşım bu,naif bloğuna ilk ziyaretim.bir boğa olarak boğa burcunun güzel dünyasında dolaşmak ne güzel.zorlu yarış kpss için sana dua ve başarı dileğinde bulunamadım lakin kazanmanı diliyorum.iyi geçmiş olmasını teemenni ediyorum sana ve kpss ye giren herkese.

    tablo gerçekten muhteşem.çok beğendim.sağlıkla iyi günlerde kullan arkadaşım.şansın hep devam etsin.

    YanıtlaSil