6 Aralık 2012 Perşembe

Cilde kış hediyesi: NIVEA Repair&Care Onarıcı Bakım Serisi

NIVEA Repair&Care, kış aylarında kuruyan ve gerginleşen cildin imdadına yetişiyor. Dermatologlar tarafından geliştirilmiş özel formülüyle, cildi yoğun bakıma alıyor; derinlemesine nemlendirip onarırken, kış boyunca soğuk hava ve rüzgarın tüm olumsuz etkilerinden koruyor.





 NIVEA Repair&Care Onarıcı El Bakım Kremi
İçeriğindeki dexpanthenol sayesinde, hücrelerin yenilenip onarılmasını sağlayan NIVEA Repair&Care Onarıcı El Bakım Kremi, kurumuş ve çatlamış elleri iyileştiriyor; yumuşacık ve ipeksi bir cilt yaratıyor.
Fiyatı
NIVEA Repair&Care El Bakım Kremi : 10,90 TL




 NIVEA Repair&Care Onarıcı Çokamaçlı Bakım Kremi
İçerdiği dexpanthenol ve Nobel ödüllü Hydra IQ nemlendirme teknolojisiyle, yoğun bakıma aldığı cildi rahatlatıyor ve onarıyor. Hızlı emilen formülüyle cildin kendi kendini nemlendirme mekanizmasını harekete geçirerek, yenilenmesine yardımcı oluyor. Bergamot, mandalina, sandal ağacı, misk ve vanilya esanslarıyla zenginleştirilen krem, özellikle dirsek, topuk gibi fazla hasar gören ve kuru bölgeleri iyileştirmek için tercih ediliyor.
Fiyatı
NIVEA Repair&Care Onarıcı Bakım Krem : 11,50 TL


1 yorum:

  1. tüp kremden kullanmadım ama kavanoz kreminden kullandım.aslında çok güzel bir ürün ama bana göre değilmiş onu anladım sevgiler.

    YanıtlaSil