29 Şubat 2012 Çarşamba

Kartalkaya'yı Ateşleyenler



Hayalin bir dağın tepesine karlarla kaplı olsa da ateşle iz bırakmak kadar zor bir şey olsa bile peşini bırakma. Önce hayal eder, sonra o hayale inanırsın; nasıl yapabileceğini tasarlar ve denersin, yılmadan. Yeterince denersen, neden olmasın?

Onlar tam da bunu yaptı. Karlarla kaplı Kartalkaya’nın zirvesine ateşle iz bırakabileceklerine inandılar. Burn, sadece ihtiyaç duydukları cesaret ve enerji desteğini sağlayarak bir hayali ateşledi. Onlar da tutkularının peşinde yola çıktılar. Boardlarını hazırladılar, pompalarla modifiye ettiler, rampalarını kurdular ve kaydılar. Olmadı, baştan aldılar, onları amaçlarına ulaştıracak şartları gerçekleştirmeyi başarana kadar, tekrar tekrar.

Ve 3. gün de bitip gece yarısı olduğunda Kartalkaya’da istedikleri ateşi yakmayı başardılar. Çektikleri videoyla da ‘İçindeki kıvılcım nasıl kocaman bir ateşe dönüşür’ü hepimize gösterdiler. Tutku ve cesaretle yanmayacak ateş yoktu, inandık. Burn, gençleri tutkularından başka bir şeye kulak asmadan, istediklerini alana kadar denemeye, vazgeçmeden denemeye çağırıyor. Tutkuları cesaretle besleyen kocaman bir ateş yakmak için Burn gençleri ateşlemeye devam edecek.

İçindeki kıvılcımı farket ve büyüt. Burn ateşler.

http://www.facebook.com/BurnTurkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

28 Şubat 2012 Salı

Anew Rejuvenate (25+)

Daha önce Anew Genics Serumu kullanmaya başladığı söylemiştim.
Serumu kullanırken bakımı desteklemek için yukarıda ki seti aldım kendime. Tüm cilt tiplerine uygun. Farklı yaş kategorilerinde kremleride mevcut. Ben 29 yaşında olduğum için +25 olanını seçtim. Göz kremi hariç diğerlerinin hafif bir kokusu var, bir çiçek kokusuna benzetiyorum ama çıkaramadım.

Anew Rejuvenate 2si 1 Arada Canlandırıcı Jel Temizleyici 125ml: Cildin yorgun görünümünü azaltıp canlandırmaya yardım eder. Derinlemesine temizler, cilt tonunun düzgünleşmesine yardımcı olur.

Anew Rejuvenate 24 Saat Etkili Canlandırıcı Göz Kremi Gece/Gündüz SPF25 2x10ml: Göz kreminin gündüz kısmı koyu renk halkaların görünümüyle mücadele eder. SPF25 güneş koruma faktörü içerir. Gece Kremi, ince çizgi görünümü ile mücadele eder.

Anew Rejuvenate Canlandırıcı Gece Kremi 50ml: Cildinizin güne daha taze ve genç görünümlü uyanmasına yardımcı olmak için gece boyunca çalışır.

Anew Rejuvenate Yenileyici Gündüz Kremi SPF25 UVA/UVB 50ml: Cildi erken yaşlanmaya karşı korumaya yardımcı olur. Cildinizde gün boyu süren daha taze ve genç bir görünüm sağlar.
(Yukarıdaki bilgiler avonun kendi sitesinden alınmıştır.)

Gelelim benim yorumuma...

Temizleyicinin içinde mavi tanecikler var ne işe yarıyor bilemiyorum ama kullanım sırasında erimiyor. Jel temizleyici köpüren cinsten değil, sürünce krem formunu alıp cildinizi öyle temizliyor. Kullanımdan sonra ciltte gerilme hissetmiyorsunuz.

Göz kremi gece ve gündüz olarak ikiye ayrılmış durumda. Bu da diğer kremleri kullanırken sizi daha iyi destekliyor. Göz çevresine sürünce rahatlama hissediyorum, gerginliği alıyor.

Gece ve gündüz kremleri nemlendirme yönünden iyiler, ama sürerken gözünüze kaçırmayın çok fena yakıyor.
Sürüldükten sonra ciltte yağlı veya kuru bir his bırakmıyor.

Bu kremlerden aslında çok şey beklememek lazım. Genelde var olan cilt dokusunu korumaya yönelik diyebilirim. Avon ürünlerini alırken kendi cildinizi iyi tanımalısınız. İndirimde diye size uymayan bir ürünü almamaya dikkat edin

27 Şubat 2012 Pazartesi

GEZGO.COM ' DAN 3 NİMO SEVERE HEDİYE ÇEKİ


Sizlere daha önce burada ve şurada    gezgo.com'dan bahsetmiştim. Nimo'nun bloğunda şartları yerine getiren 3 kişiye hediye çeki veriyorlar. Son 3 günü kaldı katılmak isteyenler acele etsinler...

26 Şubat 2012 Pazar

Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan Sony VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

Sony, en renkli VAIO serisi için Ece Sükan'la güzel bir işe imza attı. Ünlü moda ikonu Ece Sükan, benim bloguma yakışacak olan rengi belirledi. Blogları tek tek inceleyen Ece Sükan içerik, tasarım ve duruşa göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana beyaz VAIO'yu seçti.

Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin…



sony-vaio

Bir bumads advertorial içeriğidir.

24 Şubat 2012 Cuma

8x4 Deodorant Rumeli Hisarı'nı Yıktı!

Daha önce Galata Kulesi'nde yaptığı project mapping ile dikkatleri üzerine çeken 8x4, yeni ürünleri olan Beauty ve Beast için bu sefer de Rumeli Hisarı'nda görkemli bir project mapping uygulaması yapmış. Fantastik gösteriye, hepimizin yakından bildiği Güzel ve Çirkin masalı ilham vermiş. Birbirine kavuşamayan iki aşığın kötü niyetli ejderhaya karşı olan savaşı konu edilmiş. Ejderha masalın sonunda 8x4'ün yeni kokularına yenik düşüyor ve aşıklar kavuşuyor.




Bu arada söylemeden edemeyeceğim; 8x4 gerçekten de hoş ve güçlü kokulara sahip... Deodorant özelliğinin yanında bir parfüm gibi de rahatlıkla kullanılabilir. Gösteriyi Rumeli Hisarı'nda seyredemeyenler için aşağıda paylaşıyorum.

8x4 dünyasını Facebook'tan takip etmek isteyenler; http://www.facebook.com/8x4Turkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

23 Şubat 2012 Perşembe

TÜRKİYE`NiN 2012 EUROVISION SARKISI

Can Bonomo kim, nerden çıktı bu çocuk, eurovisiona o mu gidecek, şarkı Türkçe mi İngilizcemi olacak derken işte o beklenen şarkı geldi.... Can kıpır kıpır enerjik biri, etrafına pozitif enerji yayıyor. Ben şarkısını sevdim, müziğin tınısı güzel, kulağı tırmalamıyor. Söz-müzik kendisine ait.... Umarım eurovisiona gittiği zaman da birincilikle döner...

22 Şubat 2012 Çarşamba

Fincan Askısından Takı& Toka Askısı

Şu takıları ve tokaları muhafaza etmek her zaman sorun olmuştur. Kimi takı kutusunda saklıyor, kimi bir yerlere askı asarak diziyor, kimiside hazır satılan takı askılarını kullanıyor. Benim öyle çok fazla takım yok, zaten metal takamıyorum alerjim var benek benek hemen kabarıyorum, özellikle kolyelerimi bu yüzden boncuklu alıyorum.

Birde kızınız varsa ve toka kullanıyorsanız ki kullanılmaması mümkün değil. Ya merak eder siz alırsınız ya da taksın yada takmasın küçük kızınız al diye tutturur. Genelde de bu tokalar kaybolur ama olsun... Birde bunları aradığın zaman bulma derdi var.  İşte ben hem takıları hem tokaları aradığım zaman bulmak için fincan askısına dizdim. Bu askı biraz küflenmişti, ne yaptımsa adam gibi lekeleri çıkaramadım tam atacakken aklıma takı ve tokaları dizmek geldi.

Şimdi bu askıyı boyamak istiyorum ve boya yapanlara bir sorum olacak. Ben bunu boyarsam alttan küfler tekrar çıkar mı? Çıkmaması için önceden bir işlem yapmam gerekiyor mu? Boya yapanlar bu konuda yardımcı olurlarla çok sevinirim...

20 Şubat 2012 Pazartesi

Kumaş Çanta İçi Düzenleyici

Geçen gün  bunula ilgili bir video yayınlamıştım ama nette bunu görünce acaba dikebilirmiyim demiştim. Denedim oldu... Ölçüsünü falan kafama göre ayarladım, şurasını şöyle dikersem olur düşünceleriyle tamamladım düzenleyiciyi.
Nette bununla ilgili bir çok örnek mevcut. Bende kullanım açısından daha rahat olsun diye bunu diktim.
Boyutunu anlayabilin diye içine kitap yerleştirdim, kenarlarında 8 adet bölmesi var, dikişini temiz tuttum ters tarafını çevirip cepler içte kalacak şekilde de rahatça kullanılabilinsin diye.

Söylediğim gibi bunu çekiliş için diktim, diğer hediyeleri bunun içine koyup öyle göndereceğim. Tek küpe seti siparişim kaldı o da gelsin hemen çekilişimi yapmak istiyorum.

Küçük Bir Soru: Konu ile alakasız ama blogroll.um da bir problem var yeni izlediğim siteleri listeme dahil edemiyorum sürekli hata veriyor. Listeyi kaldırıp yeniden eklemeye çalıştım ama olmadı. 1000'den fazla blog izliyorum, listeme en fazla 200 tanesini dahil edebiliyorum. Bu konu ile ilgili nette ne yazdıysa denedim ama olmadı. Bu problemi nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum...

18 Şubat 2012 Cumartesi

Çanta İçi Düzenleyici Dikimi (Video)

1000 izleyicim oldu hediye vermeyi düşünüyorum dedim ya onlar için hazırlıklarım başladı. Genelde kozmetik ve takı düşündüm. Ve benimde el emeğim olsun dedim. Hergün kullandığımız çantaları değiştirirken büyük problem yaşadığımız için çekiliş için çanta düzenleyici dikmek istiyorum. Bunun için modellere bakıyorum videoları izliyorum. İzlediğim bu videoyu da sizinle paylaşayım dedim.
Kadının gözlerini aça aça anlatması çok sevimli :))
Direk gözümün içine bakıyor sanki, biraz tırstım valla :)))

Pamuk Kutusu (Dıy)

Pamukların poşette durmasını sevmiyorum. Rafta dik durmuyorlar, yatık olduğu zaman çok yer kaplıyor ve tekerlenip gidiyor. Bende gittim züccaciyeden kendime pamuk kutusu aldım, ama kutu porselen olduğu için elimden kayıp düşürdüm tuzla buz oldu :(

Bana yere düştüğü zaman kırılmayacak bir şey lazımdı bende kulak pamuğu kutusuna koyarak bu işi çözdüm. Süslemeyi de düşündüm ama sonradan vazgeçip cd kalemi ile üzerine desen çizdim, biraz bana ait birşeyler olsun dedim:))
Şimdi rafta yada çantamda daha az yer kaplıyor. Ve kutu düştüğü zaman kırılmadığı için problem olmuyor.

15 Şubat 2012 Çarşamba

1000 İzleyici


Dün itibari ile 1000 izleyicim olmuş, beni izlemeye değer gören bütün takipçilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İzleyicim 1000'e ulaşınca bloğumda çekiliş yapmayı düşünüyordum. Hediye için almayı düşündüğüm bir iki şey var onları tamamlayınca hemen çekilişi yapmak istiyorum.... 

Tekrar herkese teşekkür ederim...

14 Şubat 2012 Salı

AYAKKABI AŞKINA !

Kadınların ayakkabı aşkı asırlardır dillere destan...Bu sevgililer gününde ''ayakkabı aşkı''ndan yola çıkan gezgo.com kadınlar için yeni bir ayakkabı tasarladı.


Siyah ve kırmızı olmak üzere sadece 2 renk ve tek model üretilen bu ayakkabı, bu sevgililer günü kimseden hediye gelmese bile, kadınların ''ayakkabı aşkı''na hediye edeceği ayakkabı olacak :)
 



http://www.gezgo.com/urun/1669/6563/12y0495-plt-zen-ayakkabi

12 Şubat 2012 Pazar

Gamze Akbaş İçin Bir Tüp Kan

Gamze Akbaş....

Güçlü bir kadın. Böyle olmak zorunda, çünkü çok sevdiği evladıyla bir ömür geçirmek istiyor. İnsan sevdiğine hiç kıyabilir mi? O da evladına, eşime, sevdiklerine kıyamıyor. Kendisi lösemi hastası daha önce kendinden alınan kök hücre ile hastalığı yenmeyi başarmış ama hastalık tekrar nüksetmiş. Dolayısıyla kendisi dışında birinden ilik nakli yapılması gerekiyor.


O bir anne, o bir eş. Şimdi sevdikleri için bu hastalıkla savaşmaya çalışan güçlü bir anne. Ama savaş dediğin tek başına olmuyor, takviye kuvvet gerekiyor. Bu takviye kuvvetler ise biziz. Bizim ilik bankalarına vereceğimiz kan sadece Gamze'ye değil birçok insana umut olacak.

Gamze'nin ilk haberlerini oğluna hatıra olarak bırakmak istediği bloğunda okuduk. "Seninle Yaşayalım" başlıklı bloğunda O'nun yazdıklarıyla hüzünlenip, onunla birlikte ağladık ona destek vermeye çalıştık. Tabi bu destek sadece yorumlarda kalmadı onun için sosyal paylaşım sitelerinde gruplar oluşturuldu onun adına bir blog açılarak yardım ve bilgilendirme akışı sağlandı. 

Ünlü sanatçılarımızdan Ozan Güven, Hande Yener, Ezgi Mola, İlkay Akkaya, Berna Laçin, Işın Karaca, Okan Bayülgen gibi pek çok ünlü isim Gamze’nin çığlığını takipçilerine duyurdu. ’Seninleyiz Gamze’ adlı sayfaların dışında onlarca blog da oluşturuldu ve ilik donörü olmak için yapılacak başvurularda yığılma olmaması için bile ’organize olup liste oluşturma’ çalışmaları yapıldı.

Gamze'nin 3 ay gibi bir ömrü kaldı diyor doktorlar bu yüzden çok acil donör bulunması lazım. Kendi yakınımda bu hastalığa yakalanmıştı, tadavi süreci ve destek o kadar önemli ki Gamze'nin bu haberini okuduktan sonra bir anne olarak çok fazla üzüldüm. Ve benim gibi binlerce anne Gamze için el ele verdi.

Gamze için neler yapılabilir:

Öncelikle şunu belirteyim maddi yardım istemiyorlar, kendisinin sağlık güvencesi şuan için masrafları karşılıyormuş. Ama uygun donör bulunamamaktadır. Bunun için bizim kan bankalarına kan bağışında bulunmamız gerekiyor.

Kimler donör olabilir:


18-50 yaşında sağlığı müsait olan herkes kemik iliği bankasına gidip başvuru formu doldurabilir. Bir tüp kan verenler bulaşıcı hastalık testinden geçiriliyor. Hastalık taşımıyorsa bankaya kaydediliyor.

Gönüllü vericinin kayıtları bilgisayara işleniyor, hastalarla uyum sağlarsa daha ileri tetkik yapılmak için çağrılıyor. Uygunsa genel anestezi altında kemik iliği alınıyor. Vericinin leğen kemiğinden özel iğneler aracılığı ile alınan kemik iliği bir torbaya aktarılıyor. Operasyon ve dikiş gerektirmiyor ve hiç acımıyor. Kemik iliği vericisi ertesi gün işine dönüyor.

İlik donörü olmak isteyenler için iletişim bilgileri.

Ankara’dan ilik donörü olmak isteyenler: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İbni Sina Hastanesi, Akrabalık Dışı Kemik İliği ve Kordon Kanı Bankası Tel:(312) 508 24 44.

İstanbul’dan ilik donörü isteyenler: Çapa Tıp Fakültesi İlik ve Doku Nakli Merkezi
İzmir’den ilik donörü olmak isteyenler: Ege Üniversitesi Kan Merkezi irtibat no: 390 40 29 Randevu alarak gidiliyor.

İzmir'den trombosit vermek isteyenler:

İzmir'de oturup, A RH+ kan grubuna dahil olup, Gamze'ye trombosit vermek isteyen, verebilecek olan kişilerin, isim ve iletişim bilgilerini gamzeakbasicin@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. Trombosit ihtiyacı doğduğunda, yığılma olmaması için ve bu durumda ailenin sizlere ulaşabilmesi için bir liste oluşturuyoruz. (İlik nakli icin kan grubu uyumu gerekememekle birlikte, Gamze'nin kemoterapi sirasinda ihtiyaci olan trombosit icin kan uyumu gerekmektedir. )

Psikolojik destek vermek isteyenler için adresi:

Gamze AKBAŞ
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Hematoloji Servisi, Onkoloji, 1. Kat, Oda No:4865 İnciraltı? / İZMİR
Bu adrese mektup yazıp kart göndererek onun yanında olduğunuzu bildirebilir ona manevi yönden destek verebilirsiniz.

Gamze'nin yaşadıklarını anlattığı kişisel bloğu:
http://atakan310309.wordpress.com/

Son haberleri Gamze için açılan bu blogtan okuyabilir ve yardım edebilirsiniz:
http://gamzeakbas.blogspot.com/

Gamze için açılan facebook grubu:
https://www.facebook.com/groups/317716361612182/

Sizlerden çok şey istemiyor aslında, sadece yaşamak istiyor.
Bu güzel annenin çığlığına bir ses verin.
Umut olun, yaşama bağlayın.
Ben inanıyorum ki Gamze anne için gereken ilik, benim güzel insanımda var...
Gamze'ye geçmiş olsun diyorum, en kısa sürede sağlığına kavuşması dileklerim ile....




Arkadaşlar lütfen bu haberi olabildiğince paylaşalım, ister buradan kopyalarak bloglarınızda isterseniz buradaki yazımı sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabilirsiniz. Bir umutta siz olun...

Kapıda Ödemeli Alışveriş Siteleri

 Ebru adlı izleyicim bana mail atarak kapıda ödemeli alışveriş sitelerini ve kullandığım temizlik ürünlerini sormuş. Temizlik ürünlerini daha sonra yayınlarım:)) Şimdi sitelerden bildiklerimi listeyerek onun bu sorusunu hem cevaplamış olayım hemde sizlerle de paylaşmış olayım. Aşağıda listelediklerim belirli bir kargo ve kapıda ödemeli hizmet ücreti karşılığında kapıda da ödeme yapan sitelerdir. Sizlerinde bildikleriniz varsa yorum olarak bırakıp bu listeye katkıda bulunabilirsiniz.


Giyim

Hamile Giyim 

Anne Bebek ürünleri

Ev Dekor ürünleri

Kozmetik ve Sağlık ürünleri

11 Şubat 2012 Cumartesi

ONLİNE AYAKKABI ALIŞVERİŞİNİN YENİ ADRESİ GEZGO.COM

Karşınızda GEZGO!
Kendi Ar-Ge ekibi ile Kendi kolleksyonlarını ve Dünya markalarını sunan GEZGO yeni bir trend-setter!
 Giyilebilir, Gerçekçi ve Şık
GEZGO uçlarda gezmez. Dünya trendlerini kullanılabilirlik süzgecinden geçirerek en uygun fiyata en giyilebilir ve rahat hale getirerek ürünlerini beğenilere sunar.
GEZGO bir Ayakkabı sever
Gezgo için güzel bir ayakkabı her zaman seyredilmeye değer bir tablodur. Güzel bir ayakkabı heyecanlandırır, arzulanır ve yürüyüşe duygu ve ruh katar. İşte GEZGO bunları yaşamaya bayılır.
En İyi Fiyat
Gezgo bir ayakkabının gerçek değerini bilir. Gezgo sunduğu tüm ürünlere gerçek değerleriyle tüketicisine sunar. İndirimli satıyormuş gibi davranmaz.
Gezgo.com EN İYİSİ OLMAYA ADAY !!
Bizler istiyoruz ki, gözünüz kapalı alışveriş yapın. Nasıl olur acaba diye düşünmeden.Bu nedenle gezgo’nun önceliği kullanıcılarına, daha önce yaşamadıkları kolaylıkta bir alışveriş deneyimi sunmakta gezgo.com’dan satın aldığınız ayakkabıların rahatlığı, rengi, modeli, numarası ya da duruşuyla ilgili en ufak bir memnuniyetsizliğiniz olursa,  365 gün süre zarfında iade edebiliyorsunuz..

AYAKKABI ALIRKEN AYAKLARINIZI YORMAYIN
gezgo.com'da şu anda; kadın ayakkabılarında babet, stiletto, trendy, gece, spor, bot, çizme, topuklu ve platform kategorilerinde 908 adet Kadın, erkek ayakkabılarında klasik, comfort, fashion, sandalet, terlik, bot, elegant ve damat kategorilerinde 261 adet Erkek ve çocuk kategorisinde de 87 adet çocuk ayakkabısı bulunmaktadır.
Dünyaca ünlü markaların, uygun fiyatlar ile buluştuğu gezgo.com'da. Harley Davidson, Tommy Hilfiger, Kinetix, Camel Active, Caterpillar, Twigy ve daha bir çok marka bir arada.
50 tl üzeri kargolar ise ücretsiz !

8 Şubat 2012 Çarşamba

Avon Kapatıcı Seti


 Avondan bu kapatıcı seti ilk çıktığı zaman aldım ama daha kullanmak nasip olmadı. Görüntüsüne kapılıpta aldım. Bütün kapatıcıların tek bir yerde toplanması kullanım ve taşıma açısından rahat olacak gibi geldi. Keşke aynası da olsaymış...
Sadece aydınlık veren kısmı denedim fena değil gibi. Ama fırçası elime çok küçük geldi. Ben alışmışım büyük fırçalar kullanmaya bir türlü tutamadım avucumda :))

Bu seti deneyipte memnun kalan varmı acaba?

7 Şubat 2012 Salı

YouTube Girememe Problemi !!!

Ben masa üstü bilgisayar kullanıyorum, bilgisayar kasamızda bizi terk etti edecek ama biz ısrarla ilk göz ağrımızı bırakamıyoruz nedense... Bu aralar çok yavaş çalışmaya başlamıştı, bizde format lazım dedik. Dedik dedik ama tabi format atmatla iş bitmiyor, yeniden program yüklemek gerekiyor. Neyse hepsini eniştem halletti sağ olsun. Eksik kalan ve kullandığım bir iki programıda ben yükleyip kurdum. 

Herşey tamam bir youtube girmiyor. Yasağın kaldırıldığını biliyorum da ben niye giremiyorum ya hu... Her zaman ki gibi yine koşa koşa google amcaya gittim sordum, o ne dediyse yaptım. DNS ayarlarını değiştirdim, internet güvenlik ayarlarını kontrol ettim, virüs programıma baktım, açmak için saçma sapan bir program yükledim olmadı olmadı olmadı....

Daha önce hosts doyasının içinde youtube uzantılı ne kadar adres varsa sildiğimi hatırlıyorum ama gel gelelim bu dosyayı bulamıyorum, netten arıyorum yüklüyorum var diyor. Eee var da ben niye göremiyorum... Hay senin hoststuna deyip yine ayarlarla oynamaya başlıyorum.
 
İki gün her şeyi denedikten sonra kafa dank etti, ya bilgisayar görmemi engelliyorsa? Hemen klasör seçeneklerinden "Gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğini işaretledim. Tabi bizim saklanan hosts dosyası meydana çıktı. Ben sana ne kadar söylendim biliyormusun diyerek hemen içindeki youtube adreslerini silip yeniden kaydettim. Böylece youtube açılmış oldu. Türk'ün aklı en çok sıkıştığı zamanlar da çalışırmış böylece bunu da şahsen tastik etmiş oldum :))

Neyse eğer aynı problemi yaşayan olursa ilk önce klasörleri görünür yapın ki, benim gibi iki gün  boyunca sinirleriniz gerilmesin...

2 Şubat 2012 Perşembe

Golden Lady Multi Reflection

Holografik yansımaları seviyor musunuz?
Golden Lady ‘’ Holografik Ruj’’ serisi ile tanıştırmak istiyor.
İçinde bulunan yansımalar ve ışık oyunlarına bayılacaksınız…
Özel günler için büyük kurtarıcı ve çantanızdan eksik etmeyeceğiniz bir seri olacak.

 
Dudaklarda gün boyu mükemmel nemlendirme ve bakım sağlayarak, olumsuz hava koşullarına ve UV ışınlarına karşı dudakları korur. Yumuşacık, esnek ve pürüzsüz olmalarını sağlarken ışıltılı rengiyle dudaklara çekici bir görünüm kazandırır.
Basın Bültenidir***