4 Ağustos 2013 Pazar

Korse Meselesi

Bütün kadınların takıntılı olduğu tek bir konu biliyorum oda fazla kilo...
Hamileyken tam 20 kilo aldım. Doğumda sadece 5 kg gitti, 4 ay içinde de 10 kilo verdim, yani toplam da 15 kiloyu verebildim, geriye 5 kilo kaldı.

 Kendime ne kadar "O kilo 9 ayda oluştu kızım, kolay mı öyle 3-4 ayda vermek" diyerek teselli vermeye çalışsam da eski kıyafetlerimin çoğunun içine giremediğimi görmenin can sıkıntısının sanırım hiçbir tesellisi yoktur.

Neyse gelelim sadede...
Bayram sonu düğünümüz var, bende kendime elbisenin altına giyebilmek için gördüğünüz korseyi aldım. 10 cm'e kadar incelme gösteriyormuş ya bu tarz korseler, birde ölçülerimi aldım, giydim korseyi tekrar ölçtüm. Aaa o da ne yarım santim mi yok canım, bir daha ölçeyim... Gerçekten de yarım santim yahuuu... (Burada ki  videoda bayanın göbek bölgesin de 14 cm incelme olmuş, 105 cm.den 91 cm.e kadar incelmiş. Sanırım korse çeşidine ve kiloya bağlı bu incelik.)

Yani ben hayal kırıklığına uğradım.
Bilemiyorum belki de çok fazla kilom olmadığı için böyle oldu ama nasıl olduysa ben istediğim sonucu göremedim. Sadece karın kısmımı toparlayarak daha güzel bir görüntü elde etmek istemiştim. Başka bölgeyle de sorunum yok zaten, ama olmadı işte...

Koymasınlar kardeşim incecik mankenleri kutuların üzerine kandırıyorlar bizi. Onlarda durduğu gibi bizde güzel durmuyor, aynı şey hamile kıyafetleri içinde geçerli tabi =))) Haa, birde bu arada o korseyi giymek ne eziyetmiş kardeşim ya, deveye hendek atlatıyorum sanki =))

Neyse neyse... "Şu model, bu tarz korseler güzel tavsiye ederim" diyeniniz varsa da yorumlarınızı bekliyorum hanımlar.

10 yorum:

  1. 10 cm kadar ince göstermesi zaten mümkün olamaz bence biraz saçma geldi bana birde o kadar eziyet çekmişsiniz bir kere bende bu tarz bir tip korseyi giymek gibi bir hata yapmıştım sizi çok iyi anladım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma ya, bir heves aldım, birde eziyet çektim. Giyebilirmiyim tekrar yada giyersem içinde ne kadar durabilirim bilemiyorum.

      Sil
  2. ama pentinin çorap tipi korseleri var bir arkadaşım çok memnun kalmıştı denemedim ama aklımda kalmış .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İncelten çoraplar olduğunu biliyorum ama bende hiç denemedim, sanırım sıra onlara geldi.

      Sil
  3. Merhaba ben de abiye kıyafet altına giymek için LC Waikiki den aldım alttan çıtçıtlı body tarzı bir korse..Bayramın 3. günü giyeceğim inşallah güzel toparlar..Ama 10 cm incelteceğini de hiç düşünmüyorum ne bu sihirli bir şey mi yoksa..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bende o tarz bir korse aramıştım ama satıcı bayan ellerinde olmadığını ve bu korsenin daha iyi ve çok sattıklarını söyleyip beni ikna edince dayanamadım aldım işte.

      Sil
  4. Merhabalar;
    Blogunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    1344. takipçin benim.. :)
    Bana da gelirsen sevinirim :)
    ♥ Sevgiler ♥
    http://whiteglaze.blogspot.com
    twitter: @_gamzeahmet_

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, hoşgeldin...
      Takibe almaya değer gördüğüm için teşekkür ederim.

      Sil
  5. Bir beden incelten penti çorabı tavsiye ediyorum. Çok büyük mucize beklemeyip sadece karnı toparlasın diyorsan memnun kalırsın.

    YanıtlaSil
  6. Ben de benzer bir şey almıştım ve sadece bir kere giyindim arkadaşımın düğününde. Öylece çekmece bekliyor. Yine de biraz şekli düzeltiyor. Sevgiler. ;)

    YanıtlaSil