8 Nisan 2015 Çarşamba

Babé Renkli Güneş Koruyucu ve Babé Leke Kremi

 Geçen hafta size leke kremlerimden bahsetmiştim. Artık onları kullanmayı bıraktım, şimdi soyuluyorum bu soyulma 30 gün kadar devam ediyor. Bu süreç içinde expigment ve azeldermi kullanırsam cildimde çok fazla yanma ve kaşıntı oluyor bunun yerine bende farklı ürünler arıyordum. Rastgele girdiğim bir eczacı bana babenin katalogunu verdi ve bende güneş ürünlerini görüp deneme kararı aldım. Aşagıdaki ürünleri set olarak aldım.

 Yüz İçin Renkli Güneş Koruyucu SPF50+ Krem pH 7.5 - 50ml
UVA ve UVB radyasyonuna karşı yüz için kapatıcı etkisiyle çok yüksek güneş koruması sağlar.Doğal parlaklık etkisi ile bronzluk sağlar.
Cilt rengini dengeler ve kusurları kapatır.
Organomineral, fiziksel, kimyasal ve biyolojik filtreler içerir.
Yatıştırıcı aktif maddelerle zenginleştirilmiştir.
Suya karşı dayanıklıdır.
Babé Depigmentasyon Emülsiyon SPF20 pH 5.0 - 30ml
Ciltteki pigment lekelerini azaltmaya yardımcı olan bir emülsiyondur.
Depigmentasyonun aktif maddeleri ve meyve asitlerinin sinerjik etkisi melanin sentezini düzenler ve cilt tonunu dengeler.
Yenilenmiş ve ışıltılı bir cilt oluşmasını sağlar.
Cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyan güneş koruma filtreleri içerir. 
Işığa duyarlı değildir.




Benim yorumlarıma gelince;

Leke kreminin ucunun inceliğini sevdim sivilce lekelerinin üzerine nokta gibi bırakabiliyorsunuz. Hafif bir yapısı var süt gibi çabuk dağılıyor cilt tarafından çabucak emiliyor. Sürünce parlak bir tabaka bırakıyor, üzerine nemlendirici sürmezsen bir gerginlik oluşturuyor. Şuan 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir renk açılması göremedim. Markanın sağlam olmasına ve bu ürüne güvenerek kullanıyorum 1 ay sonra gelişme olursa tekrar yazarım.

Güneş koruyucunun da hafif bir yapısı var kolay dağılıyor, renkli olduğu için beyazlık bırakmıyor. Ama şuan için pek anlaşamadık şuan cildim pul pul döküldüğü için tam olarak cildime yediremedim ve sürdüğüm zaman sanki güneşte çok fazla kalmışım gibi bir kırmızılık oluşturdu yüzümde. Bileğimde denediğim zaman hoşuma gitmişti ama yüzümde hiçte öyle güzel durmadı ne yazık ki. Yüzümde ki pullanma geçene kadar sanırım başka bir yüz kremi alıp kullanmam gerekecek.

-- Macro çekim yapılmıştır--
Yazının başında soyulduğumu yazmıştım, yukarıda gördüğünüz soyulmalar alnımda oluşanlar.  Gündüzleri ise sadece babenin leke kremini kullanıyorum sanırım soyulmayı hızlandırdı.Sadece lekelerin üzerine uyguluyorum sabah ve akşam üzeri olmak üzere günde iki defa kullanıyorum.

Sizinde kullandığınız yada önerdiğiniz kremler varsa tavsiyelerinizi beklerim.

13 yorum:

  1. Bende leke kremi arayışımdayım eğer iyi gelirse bende deneyeyim. Yaz geldi kurtulamadım lekelerimden ya. Cildiniz baya iyi soyulmuş gibi duruyor, başka bir uygulama yaptınız mı bunun için.

    YanıtlaSil
  2. Yüzümü yıkarken micro tanecikli ürün ve yüz için doğal kabak lifi kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  3. sevcihan

    ay bende kızım için bu ürünleri kullanıyorum. biraz pahalı ama uzun ömürlü ürünler. kendim için bişey almamıştım güneş kremi arıyordum bu yazıya kadar geldim. acaba bana uygun bir ürünmüdür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size uygun mudur bilemiyorum. En basitinden bir eczaneye girerek danışabilirsiniz. Cilt tipinize bakarak size uygun güneş kremini verebilirler.

      Sil
  4. Boşuna almışsın 2 tüp bitirdim hiç lekelerimi açmadı. onun yerine isis pharma leke kremlerini alsaydın keşke

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende o ürünlere bakmıştım, elimde ki bittikten sonra almayı düşünüyorum.

      Sil
  5. Kozmetik tanıtımı yapan bloggerlara artık inanmaz oldum. Bedavaya ürün gönderiyor onlarda hepsine çok iyi, aman sakın alın diye birsürü şey yazıyor. Ben genelde sizin gibi problemine yönelik ürün alıpta deneyen ve yazanlara daha çok inanıyorum. Bu arada ürünü hala deniyorsanız fikirlerinizi merak ediyorum. Sevgiler. Behiye TOKMAK

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip ettiğim kozmetik bloggerlerı var ama genelde dürüst davranırlar, her ürüne süper diye yorum yazmazlar. Ürünü 3 haftadır kullanıyorum yeni oluşan sivilce lekelerini silikleştiriyor ama lekeler için yorum yapmak sanırım henüz erken 3 ay kullanım sonrası belli oluyormuş.

      Sil
  6. 2 aydır kullanıyorum lekeler cok az silikleşti 1ay daha kullanacağım.gecerse tekrar yazarım.

    YanıtlaSil
  7. Babe ürünlerini kullanmaya devam ediyor musunuz. Lekeler için uygun mudur. Bende almayi düşünüyorum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüp bitince kullanmayı bıraktım. Şimdi patentli ürün olan sebi ixir kullanıyorum içinde 50 faktör güneş koruyucusu da olduğu için tek bir ürün gündüz kullanımı için yetiyor. Akşamları expigment %4 kullanıyorum. Düzenli olarak kullandığım için bu iki üründen memnunum 5 aydır kullanıyorum lekeler de solma %50 civarında diyebilirim.

      Sil
  8. Merhaba sebi ixsir leke kreminden memnun kaldinizmi sonuç ne oldu acaba

    YanıtlaSil
  9. Merhaba. Düzenli olarak kullandım lekeleri açtı ama tamamen geçmedi. Ama güneş koruması içinde olduğu için memnun kaldım en azından lekede koyulaşma olmadı.

    YanıtlaSil