13 Kasım 2009 Cuma

Kullanıpta Faydasını Gördüm diyen var mı?

Bu yazımda sigrayı bıraktım diye yazmıştım.
Bıraktım ama bir kilo alıp bir veriyorum, sürekli birşeyler yeme isteğim var. Meyve gibi şeylere saldırsamda bazen mutfağa gidip ağır yemekler pişirip yemeğe başlıyorum.
4 ay oldu bırakalı 4 kilo aldım, artık pantalonları beli sıkmaya başladı acilen birşeyler yapmam lazım. Kendime kondisyon bisikleti istiyorum ama zayıflamaya ne kadar yardımcı bilemiyorum. Sadece bacak bölgesini çalıştırır diye düşünerekte yanında birde mekik çekme aletide istiyorum. Böylece eşimde rahatça kullanır diyorum.


Görsel kaynak





Görsel kaynak


Yediklerime dikkat ediyorum. Bu arada ara ara yaptığım çayı içiyorum, net.te her yerde tarifi var ama bende vereyim...
Metabolizmayı hızlandırıyormuş.
3 adet elma, 1 adet limon (4.e bölünmüş)
1 adet kabuk tarçın
5 adet karanfil
1 şeker kaşığı top karabiber (toz olmasın acı olabilir)
3 litre su
Bunları düdüklü tencereye koyup 10 dk pişiriyorum, gün içinde içiyorum.
Hergüne 1 litre içmek lazımmış ama bazen arkadaşlarım geliyor yada kendi başıma bile 2 litresini kendim içebiliyorum.
Pek düzenli kullanmadığım için şimdilik işe yarıyor diyemem.

Şimdi benim sormak istediğim kondisyon bisikletini yada mekik çekme aletlerini alıpta kullanan varmı ne kadar memnun kaldınız. Ben aldım ama gereksizmiş diyeniniz varmı.

9 yorum:

  1. BİZDE VAR EŞİM KRAVATLARI ATIVERİYOR ÜSTÜNE AKŞAMLARI,KAYBOLMUYORLAR.ŞAKA DEĞİL,EVDE NASILSA DİYE ÇEVİRMEĞE SIRA GELMİYOR BİR TÜRLÜ.SPOR SALONU EN İYİSİ BENCE

    YanıtlaSil
  2. Ha ha ha... Alemsim ninecim...
    Ne bileyim ya, küçük çocuk olunca salona falan gidilmiyor, zaten burası küçük yer gitmek istesem bile salon yok yani... Benim için almak en mantısı olabilir diye düşünüyorum şimdilik...

    YanıtlaSil
  3. Canım ıkıncı aletı bence hıc dusunme.hadı bısıkletı yapma ıhtımalınız yuzde 30 olsa dıgerı yuzde 0.ılk bır kac heves gıdıp bırakılcak sey o.
    eger eve ılla bısı alcam kılo vermek ıstıyorum ve zevklı olsun dıyorsan kesınlıkle yuruyus bandı al hem tek alet yer kaplama acısından hem her zaman yapabılcegın vucuduna aykırı olmayan bır sey.dıgerlerını ne kadar sure ıle devam edebılırsın kı bır dusun.
    yanı parana yazık olur derım.tecrube ıle sabıttır.yer kaplamaktan baska ıslerı yok.ama yuruyus bandı yıne bır sekılde mutlaka el altında ıse kullanılıyor.

    elif

    YanıtlaSil
  4. Bizde de aynı şekilde askılık görevi görüp,göstergesinin pili aktıktan sonra hurdaya çıkmıştı.Bir de küreğimiz vardı,o nerede hakikaten ya:)Bu aletlerin kaderi böyle galiba.En iyisi yürümek.

    YanıtlaSil
  5. ilk günler bir heves kullanıyorsun sonra örgücü ninenin dediği gibi askı niyetine kullanılıyor.ama tabi sende büyük bir azim var gibi hisettim ben.sen daha amacına uygun ve uzun süreli sıkılmadan kullanabilirsin belkide. yürümek en iyisi bence. fakat küçük bir yerde oturuyormuşsun. o yüzden belkide yürümek istemeyebilirsin.
    sigarayı bıraktığın içinde seni tebrik ederim.
    ben henüz bunu başaramadım.zaten denemedim de:)))

    YanıtlaSil
  6. Oğlum da aldı, ilk heves bir-iki bindi.Üzerine elbise atmaya ve evde fuzuli yer işkâline yarıyor.O orada duruyor diye kilo verilmiyor.Yürüyüş bedâva.Yürüyün.Ben rejimle ve hergün Anıtkabir'in etrafını bir kez yürüyerek 19 kilo verdim.(4ayda)

    YanıtlaSil
  7. selam, eger iradeli ve kendini motive edebilen biriysen evet iki alet de ise yariyor gercekten de. bisiklet ayni zamanda karin kaslarini da calistiriyor yanliz, sadece bacak degil yani..gerci birseyi yanlis mi yaptim ne, bende bel agrisi yapiyordu, ben yuruyus bandina vermistim kendimi bir ara... ama eger sende benim gibi bir sure sonra bisikleti askilik olarak kullananlardansan, bende nine gibi bir spor salonuna yazilmani tavsiye ederim :)) herkesi spor yapiyor gorunce insan daha bi gaza geliyor...
    birde cok stres yapma kendini, vucudun sigarasizliga alisinca, sabit kilosuna doner yine... gecis donemi de, ustunde durma. sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. :) Valla yok balım kim aldıysa bıraktı salona gitmeden olmaz bence ,bende geri geldim sonunda sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Elif; Yürüyüş bandı, hem daha fazla yer kaplıyor hemde ücreti daha yüksek diye düşünmemiştim. Sıkılıp bıraktığım zaman o kadar parayada yazık olacak, aslında hareketli biriyim, fazlada kilom yok ama yinede karar veremiyorum işte.

    Rengarenk Dünya; Eltimle yazın yürüyüş yapalım dedik, kış geldi 1 defa bile yapamadık. Arkadaş olmadıktan sonra o da olmuyor galiba.

    Kapkara Camdan Kelebek; Aslında o kadar kilolu değilim, 1.64 boy, 57 kilo şimdilik kötü durmuyor. Hamileyken 74 kiloya kadar çıktım, düzenli yemek ve hareketle 52 kiloya kadar verdim. Ama sigarayı bırakıp daha sağlıklı beslenmeye başladım ya, elimin altında spor aletlerinden biri olsun istiyorum. Daha fazla kilo almadan önüne geçeyim istiyorum.

    Neduk;Valla helal olsun ablacım 4 ayda 19 kilo. yakın olsak seninle hergün yürüyüş yapardım.

    Qte; Azimliyimdir, sıkılsam bile devam ederim ama almadan önce iyice düşünmek istiyorum.

    Stil Direktörü; Hoşgeldin tatlım, salon olsa gideyim ama yok işte, belki tayinimiz başka bir yere çıkarsa ancak o zaman olur.

    YanıtlaSil