24 Ocak 2010 Pazar

Kızımın Kabanı

Bu kaşe kumaştan 4 metre aldım.
Hem kendime, hem kızıma kaban yapıyorum. O kadar parçalı ki birden kendimi puzzle yapıyor gibi hissettim. İkimizin kabanlarının yüzü bitti, şimdi sıra astarlamaya geldi.

Ceplerini üstte çalışıyoruz, zaten orjinal modelinde de öyle, sadece biraz etek boyunu uzattık, soğuklarda bacaklarını sarsın diye.

Kabanlarımız bitince analı-kızlı bir fotoğraf çekip eklerim artık. :))

Elimde o kadar çok iş varki hangi birini yapsam diye düşünmekten başıma ağrı giriyor.
Birde havalar böyle soğuk olunca insanın canı iş yapmakta istemiyor. Biraz tembellimiyim bu aralar, yoo hayır... Ama üstümde öyle bir yorgunluk var işte...
Neden acaba?
Havadandır, havadan!

11 yorum:

  1. maşallh.ne beceriklisin arkadaşım.kumaşda çok güzel.ibtirince güle güle giyersiniz inşallah.dikşi bilen hanımlara çok heves ediyorum.inşallah bende bu konuyla ilgili bir kursa gitmek istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Havadandır canım ben de oturdum çizim başına, o bana bakıyor ben ona :D Bu arada kaban şahane olmuş zaten senin elinden kurtulmaz böyle şeyler.

    YanıtlaSil
  3. Tam kışlık güzel bir kaban olacak..güle güle kullanın kızınızla. ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim sağolun.

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle havanın soğuk olmasından bence. ben de dikilecek yığınla şey dururken iki gündür dizimde battaniyeyle televizyon karşısında oturuyorum. bu arada kaban süper görünüyor, kumaşına bayıldım. anne-kız kabanlarla fotoğrafınızı çok merak ettim şimdiden. ellerine sağlık ;D

    YanıtlaSil
  5. Kumaşıda rekleride çok hoş. bitince güzel olacağı çok belli ellerinize sağlık. kızınızla çekeceğiniz fotoğrafınızı sabırsızlıkla bekliyorum.( sizi mimlemiştim kabul buyururda cevaplarsanız sevinirim sevgiler)

    YanıtlaSil
  6. ayyy maşşaaallahh valla yaa....

    ellerine sağlık bitnce fotonzu beklioruz kuzum

    YanıtlaSil
  7. ÇOK ŞIK GÖRÜNÜYOR...ELLERİNİZE SAĞLIK...GÜLE GÜLE GİYİN

    YanıtlaSil
  8. bayılırım böyle keseyim biçeyim dikeyim........
    ama yetenek işi bir türlü beceremem ellerinize sağlık resimleri merakla bekliyorum.kızınızla söyle güzel bir poz verin artık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Ne tembeli bilakis arı demek lazım canım ya...Maşallah kaban dikiyorsun daha ne olsun herkesin harcımı bu....Ellerine sağlık güle güle giyinin ve nazar değmesin tü tü...

    YanıtlaSil
  10. ay ne güzel olur analı kızlı:) hadi bitir çabuk da görelim;)

    YanıtlaSil
  11. maşallah canım ya çok güzel olacağı belli zaten az bir kısım kalmış. 2nizde güle güle giyin:)

    YanıtlaSil