22 Mart 2011 Salı

Baykuşlu Bebek Yastığı


Bugünde bloğuma çok şükür sorunsuzca girebildim acaba yasak tamamen kalktı mı?

Bu yastığı daha önce de çalışmıştım buradan hatırlayanlar olur. Yine arkasını yastık kılıfı kolayca çıkıp yıkanabilsin diye açık bıraktım ve içine astarı dikip içini elyaf ile doldurdum.
Yeni doğmuş bebeklerde normalde yastık kullanılmaz birkaç ay sonra da fazla yüksek olmayan yastıklar kullanıldığı için bebeğin boynunda ağrı yapmasın diye içine fazla elyaf doldurmadım.

Bu baykuşku yastıkta daha önce bebez bezi çantası yaptığım akrabamıza gidecek. Sanırım ancak 1 sene yastık olarak kullanabilir daha sonra Asya bebek onu oyuncak yapacaktır.

Güle güle kullansınlar...

8 yorum:

  1. hehe evet bi süre yastık sonra oyuncak olur gerçekten ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. ne güzel şeyler dikiyorsun.dikiş benim hayal gibi geliyor daha doğru düzgün blmeden singer makina aldım o derece yani.oğlum büyüsün ilk işim kursa gitmek olucak.hele böyle güzel şeyşeri görünce dahada bir heves ediyorum
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Çok şirin olmuş güle güle kullansın prenses:)

    YanıtlaSil
  4. ellerine,emeklerine sağlık nergizim güzel bi çalışma olmuş renkleri çkk tatlı sahibi mutlu günlerde kullansın.

    canım mailini aldım çkk teşekkür ederim.üzüldüm yorum yazamayışına bi arkadaşıma söyledim yorum yaz bakalım sendede bişey cıkçakmı sorun olcakmı diye olmadı dedi canımm reklam almadım hiç blogu kurmakta bana arzuco arkadaşı sağ olsun yardımcı oldu yoksa ben hiçç anlamıyorum eğer reklam varsa onu arzu arkadaşım almıştır inşlh bi daha sorun çıkmaz senin değerli yorumların çkk önemli benim için.

    sevgilerimi bırakıyorum canım mutlu sağlık dolu geçsin günlerin.

    YanıtlaSil
  5. so professional :))
    çok çok çok güzel olmuş !!ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. ne kadar tatlı bir yastık ellerine sağlık
    yasak kalkmadı malesef başka çözümler bulmak lazım, yedeklemenin dışında ...

    YanıtlaSil
  7. Çok tatlı olmuşşşş..Eline sağlık canımm..Bloglar bugün de sorunlu,kimi açılmıyor,benim de sabah açılmadı şimdi açılıyor,blogumadokunma tweet etmişti akşam,ttnet kullananları bir-iki güne açılır diye..

    YanıtlaSil