17 Mart 2011 Perşembe

Sheida Mascara Volume XXL






Bayanların vazgeçilmezlerinden biridir makyaj malzeleri... Bende makyaj yapmayı seviyorum genelde göz makyajı yaparım sanırım en çok ve en çabuk bitirdiğim makyaj malzemesi rimeldir.

Ben genelde rimellerimi ya avon ya oriflame satan arkadaşlarımdan alıyorum alışverişe çıkmadan ayağıma gelmesi sanırım daha rahat oluyor.

Avon'un rimelleri bi derecede Oriflame'nin rimellerini daha çok beğeniyorum.












Ama bu sefer kozmetik dükkanına girerek ve oradaki dükkan sahibinin tavsiyesi üzerine aldım. Bana nasıl birşey isteğimi sordu bende doğal duran ve kirpiklerde ağırlık yapmayan bir rimel istedim o da bana Sheida mascara volume xxl tavsiye etti, özellikle arap kadınları çok kullanıyormuş ve sürmeleri meşhurmuş birde indirimde dedi eh bana da almak kaldı.



Sol taraftakiler daha önce kullandığım rimeller çoğu bitti bitecek atılmayı bekliyorlar ama fırçalarını belki diğer rimellerde kullanırım diye atamıyorum.









Bunlar ise fırçalarını beğendiğim rimellerden kalma sabunlu su ile bir güzel temizledim rimeli sürdüğüm zaman bunları kullarak kirpiklerimdeki fazlalıkları ve yapışan topakları almak için kullanıyorum.











Ben rimeli çok sürmüyorum kirpiklerime 2 defa değdirip bırakıyorum, böyle daha doğal durduğunu düşünüyorum. Bence rimellerin içeriğinin çoğu aynı önemli olan fırçasının işlevini ne kadar yerine getirdiğidir. Ben bu rimeli beğendim umarım içeriği çok çabuk kuruma yapmaz.

Rimel hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.
http://www.sheida.com.tr/tr/maskara.htm

5 yorum:

  1. kirpiklerindeki rimel gerçekten çok güzel durmuş abartıya kaçılmadan sürülmüş belli hem..gözlerinde bu arada çok güzel...sevgiler canım :))

    YanıtlaSil
  2. Siyah Süt Rimeli badana boya gibi kirpiklerime sürmeyi sevmiyorum biraz itici duruyor sanki, beğenmene sevindim teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. ayy ben de eski rimellerimi atamam. fırçalarını kullanırım umuduyla. ne kullanırım ne atarım.
    hiç duymamıştım bu markayı. güzelmiş ama.

    YanıtlaSil
  4. Küçük Mucizem Bu markayı bende yeni kullanıyorum ama bayan tanıtım yapar gibi o kadar güzel anlattı ki dayanamadım aldım :)

    YanıtlaSil
  5. www.sheidakozmetik.com web sitemiz hizmetinize açılmıştır.

    Keyifli alışverişler dileriz.

    YanıtlaSil