20 Aralık 2010 Pazartesi

Baykuşlu Yastık

Bu aralar pek dikiş dikmiyorum ama doğum yapacak akraba ve arkadaşlara hediye olarak birşeyler dikmek istedim. Nette arama yaparken Morinek'in yaptığı bebekler için alt açma setlerine rastladım kendisinden de izin alarak doğum yapacak akrabamıza hediye olarak bunları dikmeye karar verdim. Kendisi bu setlerin satışını da yapıyor almak isteyen olursa kendisiyle iletişime geçebilirler.


Göz kararı fotoğraflara bakarak ilk önce yastık şablonu çıkarmaya çalıştım ama kanatları biraz ufak tutmuşum dönüşlerde benimde başım döndü sürekli bir potluk... Ufacık kanatlar çileden çıkardı beni kenarlarından çıt alıyorum yinede düzgün durmam diye inat ettiler. Bende en sonunda bir güzel ütüyü basıp üzerinden spor dikişi geçiverdim. Yastık kılıfı olduğu için ve bebeklerde kullanılacağı için yıkanması açısından kolaylık sağlasın diye arkasından giriş yeri bıraktım.

Bu baykuşuda geçen sene yapmıştım. Yapılışını Maria'nın bloğunda görmüştüm. O altına çubuk tarçınları yerleştirmişti ama ben iğnelik olarak kullanıyorum, bir ara kızım da oyuncak olarak kullanmıştı, çok küçükmüş baykuşun annesini yaparsam ona, daha iyi olurmuş cadıya bak sen sipariş veriyor :))
Neyse Maria'nın bloğunda el emeği o kadar güzel işler varki muhakkak inceleyin derim.

9 yorum:

  1. her istediğimiz her zaman yolunda gitmiyor değil mi ama çok güzeller eliniza sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Gülcan: Haklısın özelliklede yeni başlanan işler her zaman yolunda gitmiyor...

    YanıtlaSil
  3. ablacım diyorum.benden büyük olduğunuzu düşünüyorum .yorumlarınız için teşekkür edrim.çanakkalenin neresindesiniz. biz geçtiğimiz yaz ordaydık.eşimi teyzesi var çanda oturuyordu. şimdi çanakkalede oturuyorlar 1 hafta kaldık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. canım ellerine sağlık bayılıyorum bu baykuşlu çalışmalara bende deriden anahtarlık kestim ama birleştirmeler için bekliyor:))
    sevgiler eeee annesi yap bir tanede annesinden de oynasın prenses:))

    YanıtlaSil
  5. NE kadar sirinn olmusss, cok begendimm:))Ellerinize saglik. Ayrica blogunuz da cok cici:) Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. ayyyyyyyyyyyyyy elerinize sağlık çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  7. ellerinize sağlık,çok güzel olmuş,çok beğendim

    YanıtlaSil