27 Aralık 2010 Pazartesi

DERACINE BIONEM Yoğun Nemlendirici Vücut Losyonu




Bu aralar cildim için kullandığım kozmetik ürünlerini yavaş yavaş değiştiriyorum. Kışın gelmesiyle birlikte benimde cildimde değişiklikler oluyor ve kendini iyiden iyiye kuruluğa bırakmaya başladı. Özellikle yüzüm ve sudan çıkmayan ellerim daha fazla neme ihtiyaç duyuyor. Yüzümdeki pullanmalardan kurtulmak için yoğun nemlendirme etkisine sahip olan bir kreme ihtiyacım vardı. Daha önce deracine güneş losyonunu aldığımı burada anlatmıştım. Onu kullandıktan sonra memnun kalarak nemlendiricisinide almaya karar verdim.

DERACINE BIONEM Yoğun Nemlendirici Vücut Losyonu 200ml bu uzun bir süre kullanabilirim demektir. Pompalı olması bakımından kapaklı kremlere göre daha hijyenik. Diğer yağlı kremlere benzemiyor losyon olması bakımından hafif bir kıvamı var. Nohut tanesi kadar aldığınızda yüzünüzü nemlendirmek için yetiyorda artıyor. Çok hafif rahatsız etmeyecek kadar bir kokusu var, kokusunu ben beğendim. Nemlendirme özelliği benim gibi kuru bir cilde göre gerçekten çok başarılı sabah sürdüğüm de akşama kadar yenileme ihtiyacı duymadım. Ve kullanmaya başladığım günden beri cildimdeki pullanmalarda yok oldu cilteki su kaybınıda önlüyor. Üzerinde tüm cilt tipleri içindir yazıyor.

İÇİNDEKİLER: (Bu bölüm kendi sitelerinden alınmıştır.)
Bal : Cilt bakımında eski Mısır'da ilk kez Kleopatra tarafından keşfedilmiş olan bal, tabiattaki en güçlü antiseptiklerden biridir. Cildin florasını etkili bir şekilde düzenlerken cilt hücrelerini besler, yeniler ve ciltteki deformasyonu onarır. Aynı zamanda cildi yumuşatır ve nemlendirir.

Zeytinyağı
Kayısı Çekirdeği Yağı
Tatlı Badem Yağı
Soya Yağı

Yağı Bu 4 bitkisel yağ, cilt yüzeyinde koruyucu bir tabaka oluşturur ve su kaybını önler. Böylelikle cilt doğal nemini koruyarak esneklik ve yumuşaklık kazanır.

Panthenol : Dermokozmetikte kullanılan en güçlü nemlendirici vitaminlerden biridir. Dış etkenlerden dolayı yıpranmış ve hassaslaşmış cilde yoğun bakım sağlarken derinin yenilenme sürecini hızlandırır ve elastikiyetini arttırır.

Allatoin : UV ışıma etkisi ile oluşan tahrişi yatıştırır, hücre yenilenmesine destek olur ve cildin bariyer fonksiyonunu güçlendirir.

Hidrolize süt proteini : Aminoasit ve protein içeriğiyle cilt hücrelerini besler, yeniler ve oluşan hasarı onarır.

Vitamin E : Güçlü antioksidan özelliğiyle hücre yenilenmesine yardımcı olur, cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korur.

1 yorum:

  1. Deracine markası artık yok. ama Bionem olarak market ve parfümerilerde satılan farklı bir marka keşfettim. Oldukça güzel. Nemlendirme özelliği ve kokusu bir harika. Denemenizi tavsiye ederim. Her cilt tipine uygun ürünleri mevcut.

    YanıtlaSil