22 Aralık 2010 Çarşamba

İster Dikiş Dik İstersen Masa lambası Olarak Kullan



Küçük dikiş makinalarına alternatif olarak bir makina daha üretmişler.
Şu dizanyna bakarmısınız ne kadar şık duruyor.
Efendim bu makina çelik ve plastikten üretilmiş. Hem dikişinizi yapıyor hemde kapağını kapattıktan sonra masa üzerindeki yerini lambaya devrederek devam ediyor. Böylelikle makinayı nereye kaldırsam derdi biterek odanıza hoş bir dekor katmış oluyorsunuz.

Elektrikle çalışıyor, ayaklı adaptör ile istediğiniz dikiş hızına siz kendiniz ulaşabiliyorsunuz. Farklı renk seçenekleri de mevcut.

Küçüklüğü bakımından ne kadar kullanışlı olur bilemem benim makinam bunun 2 katı olduğu halde ben bile tam verim alamıyorum. Ev tipi makinalar sanayi tiplerine göre yarım devirle çalıştığı için sanırım bu çeyrek devirle çalışıyordur :)) İlk makinasını böyle küçük birşey alıp 5-6 ay içinde bozduğum için böyle mini makinalarını tavsiye etmiyorum, özelliklede benim gibi tv. de görüp almışsanız. Sadece ince kumaşları dikebiliyorsunuz, kalın kumaşlarda istediğiniz verimi alamıyorsunuz.
Ama buna benzer bir gece lambamın olmasını isterdim tabi ki de... Görüntü açısından şık durduğu kesin...


15 yorum:

  1. BUGÜN BENDE BAKTIM AMA KARARSIZ KALDIM..HANGİ MARKA YADA HANGİ MODELİ ÖNERİRSİN ACABA AMATÖR OLARAK BAŞLIYACAĞIM AMA GELİŞTİRİRİM KİMBİLİR KENDİMİ :) FİYAT VE MODEL LİSTESİ ALDIM AMA ÖNERİLERDE ÖNEMLİ :)

    YanıtlaSil
  2. Nergizciğim; benim de ilk makinem o minik olanlardandı. Önce güzel dikti bir kaç gün, sonra saçmaladı iyice, ben de ev tipi makinelerden aldım bir oh çektim. Dediğin gibi alanlarda çalışmak zorunda kalan bayanlar için toplama derdi olmadan dekoratif bir şekilde kullanılabilecek güzel bir tasarım olmuş bu.

    YanıtlaSil
  3. bayıldım desem :) hatta istiyorum desem :)
    Makina kısmı değil ama şirinliği beni mest etti. Paylaşımın için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Gul/İnn: Ben singer marka dikiş makinası kullanıyorum. Singerin makinalarının çoğu yerde satışı var ve servis bakımından yine singer diğer markalara göre daha fazla bulunmakta. Sen yine araştırmanı yap ama singerin şuan için çok uygun taksitlerle satışıda mevcut.

    YanıtlaSil
  5. Pelin: Ben o küçük makina ile sadece kızıma nevresim takımı dikebildim hemen bozuldu aldığıma bin pişman oldum. Sonra adam gibi bir makina aldım da dikiş makinası nasıl olurmuş öğrendim. Gerçi alalı 5 sene oldu şimdi çok daha güzel ve fonksiyonel modelleri çıkmış bozulsa da yeni çıkanlardan alsam diyorum :))

    YanıtlaSil
  6. Oytunla hayat: Bende bayıldım hatta büyük cam kaseyi masa üstü lambaların üzerine koysak acaba böyle güzel dururmu diye bir an için düşündüm. Ama sıcaktan sanırım dayanamayıp çatlayabilir.

    YanıtlaSil
  7. ayy benim daha dikiş makinem yok bide masa lambalısından olsun ama bu çok güzelmiş:)

    YanıtlaSil
  8. Çok şıkmış gerçekten :) Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. lamba olarak harika onundışındaki görevinin kısa süreli olacağını düşünüyorum:))

    YanıtlaSil
  10. Bayildim bunlara:) Ne kadar hoslar..Tesekkurler..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. Küçük makinalar çabuk bozuluyor,en güzeli gerçek makina ama bu da çok şıkmış hemde lamba...
    Yırumunu okudum çok mutlu oldum...kahve ve sohbet için bende sana çok teşekkür ederim...tabi beni rüyanda gördüğün için de ...sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  12. amanıın bu nası da güzel bişidir :)) bayıldım :))

    YanıtlaSil